Ани Владимирова

No items found.
Ани Владимирова

За

Ани Владимирова

За Ани Владимирова

Ани Владимирова e психолог с дългогодишен опит. Основател и организатор на работата на първия в България сайт за електронна терапия www.e-therapy.bg (2003). Над 20-годишна практика в областта на практическата психология. Като психолог създава система от обучителни тестове за различни професионални умения, тренинги за развитие на комуникативни умения, акцептиращо поведение и решаване на конфликти. През цялото това време успоредно работи психотерапия с клиенти.

Има 15 години практически опит в подбор на участници за риалити формати по предварително зададени личностни характеристики и поведенчески профили. Авторско психологическо реалити „Истински истории” (67 епизода, излъчени в най-голямата българска телевизия bTV). Магистър по психология, педагогика и история от СУ „Св. Климент Охридски”, преминала обучение при Робърт Дилтс - последно поколение НЛП (Холандия), НЛП Практик, НЛП Мастър, сертифицирана от М.Пелехатий („Институт по NLP”, Москва).

Tема на лекцията

Устойчивост на личността във времена на несигурност и баланс кариера - личен живот

Разликите между поколенията никога не са били толкова големи и през толкова кратки периоди от време. Същевременно динамиката на пазара на труда, професионалните и квалификационни нужди се изменят ужасно бързо. Заедно с Ани Владимирова ще акцентираме на “суперсилите” на всяко поколение, както и на възможностите за свързване и хармонични отношения между тях.