Ангел Искрев

No items found.
Ангел Искрев

За

Ангел Искрев

За Ангел

Ангел Искрев е творчески директор на proof. (независима криейтив агенция в София, България). Има стаж от повече от 10 години в рекламата, като част от него е прекарал като творчески директор на guts&brainsDDB. Съвместната му работа с брандове като Теленор Унгария и България, Карлсберг България, fritz-kola, Telus International Europe, McDonalds, Avon и много други, е наградена повече от 150 пъти на национални и международни фестивали.

Под неговото творческо ръководство proof. Печели приза на IAB MiXX Awards “ “Агенция на годината” три пъти - през 2018, 2020 и 2021.Дейността на Ангел е награждавана на фестивали като The One Show, Epica Awards, Cresta, AdStars, Golden Drum, The Drum, Lisbon Ad Fest, White Square, IAB MiXX Awards и много други. Ангел е част от основното жури на Lisbon Advertising Festival през 2020г. и 2021г., както и от журито на AdStars 2021 и The One Show 2022, WINA, IAB MiXX Europe и Muse Awards. Председател е на творческото жури на IAB MiXX България 2017, 2018 и 2020г., както и на много други национални фестивали.

Ангел е член на борда на IAB България и гост-лектор в Нов Български Университет, а в свободното си време работи и като спортен коментатор в телевизия Евроспорт, където е коментирал дисциплини в 6 различни издания на Олимпийските игри.

Tема на лекцията

Брандовете трябва да спрат да говорят

Ангел Искрев има над десетгодишен опит в развитието на дигитални комуникационни решения в България и чужбина. Като носител на множество награди в областта на рекламата, той със сигурност има какво да ви каже за развитието на успешни бранд стратегии. Включете се в сесията му, за да разберете какво е бъдещето пред брандовете и защо трябва по-малко да “аз”-кат, а повече действат.