Александър Калинов и Борис Бъндев

Основатели
Stray Sheep
No items found.
Александър Калинов и Борис Бъндев

За

Александър Калинов и Борис Бъндев

За Александър

Александър Калинов е на 26. Има 5 години опит в дигиталния маркетинг и продажбите. Но пък влиза в света на жестовия език и социалното предприемачество само преди две години.Като човек извън този свят осъзнава, че маркетинга и продажбите, обединени с кауза, са много по-вълнуващи. Много по-интересни. Много по-смислени. Той ще ви разкаже къде е пресечната точка между двете.

За Борис

Борис Бъндев е дете на глухи родители. Никак не се срамува и притеснява от жестовия език и глухата култура. Има голяма страст към това да учи нови жестове и различни национални жестови езици.Той е един от съоснователите на социалния бизнес Stray Sheep, който има за цел да помогне на корпоративната среда да разбере по-добре светът на глухите и жестовия език.

Tема на лекцията

Career Show Expo 2023

Може ли човек да общува без думи?

В своята сесия Алекс и Борис ще ви представят азбуката на жестов език. Чрез интерактивна демонстрация ще ви покажат може ли човек да общува без звук. А може ли без звук и зрение? Включете се в сесията на Алекс и Борис, за да научите повече за значението на невербалната комуникация и как да кажем повече с по-малко.