За лектора

Василена Вълчанова е маркетинг консултант, трейнър и презентатор. Има близо 15 години опит с изграждане на цялостни маркетинг стратегии, маркетинг чрез съдържание, growth маркетинг и измерване на резултати в различни индустрии като потребителска електроника, е-търговия и SaaS (software-as-a-service). Работила е с марки като LG Electronics, DELL, Razer, Ozone.bg, Enhancv. В свободното си време организира събития за популярна наука с Ratio, преподава контент маркетинг в SoftUni и пише блог за дигитални стратегии и онлайн маркетинг

За темата

Над 80% от работодателите проверяват профилите на кандидатите в социалните мрежи – и това далеч не включва само LinkedIn. Присъствието онлайн днес е ключов фактор за успеха не само при търсене на работа, но и при изграждане на репутация като добър професионалист.
Темата „Personal Branding – какво работи онлайн“ ще даде практически насоки как да подобрите присъствието си в социалните мрежи, за да ви служи то през цялата ви кариера – и как да следите представянето си, за да знаете какво работи.

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)