За Марио Пешев

Марио Пешев основава DevriX през 2010 година, а към момента компанията е сред топ 20 WordPress агенции в света, с повече от 60 души екип. Марио е бизнес консултант с над 20 години опит в IT-сферата, дигитален консултант и блогър с над 15 години стаж. Като специалист по софтуерно инженерство с десетки разработени плъгини в портфолиото си, през годините води различни технологични обучения, включително и в организации като CERN, VMware, SAP.

Пешев публикува съдържание в световни медии като Forbes, Inc., Entrepreneur, Recruiter, Adweek. Първата му книга „126 Steps to Becoming a Successful Entrepreneur“ набляга на рисковете и изпитанията при започване на дигитален бизнес и е насочена към начинаещи и стартиращи предприемачи.

През консултантската си компания Growth Shuttle помага на бизнеси в най-различни сфери чрез гъвкави решения и комбинация от управленски и маркетингови умения да скалират, увеличат онлайн трафика си и да открият нови нишови възможности за развитие.

Марио Пешев е обявен за един от най-влиятелните лица в WordPress през 2016 г. от списание Torque и ThemeFuse и е традиционен съорганизатор на WordCamp Europe, WordCamp Sofia и WordPress Bulgaria Meetup Group.

За темата:

Intrapreneurship: Насърчаване на иновациите отвътре

Марио ще обясни значението на термина „Intrapreneurship“, а именно – вътрешно предприемачество в рамките на компанията. Включете се в сесията му, за да разберете по какъв начин всеки служител може да се превърне в предприемач и как успешно да насърчаваме и даваме иновативни идеи.

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)