Журналист и ТВ водещ, БНТ

Мариана Векилска е журналист с над 20 години опит в телевизията. Водила е сутрешни блокове, новини и други актуални предавания. Като репортер Мариана е отразявала събития от актуален характер на социална, здравна, образователна тематика, предавала е и от горещи точки – на бедствия и конфликти, автор е на редица кратки документални филми. Интервюирала е личности от социалния, културния и политическия живот на България и света.
Като водещ и репортер, през годините Мариана е участвала в редица социални проекти и национални и регионални благотворителни кампании за промяна в нагласите, мисленето и манталитета на обществото, както и за подобряване на социалната среда и възпитаване на отговорно отношение към човечеството и природата.
Понастоящем е водещ на „България в 60 минути“ – ежедневно предаване на БНТ, което показва живота в България в цялото му многообразие чрез преки включвания и репортажи на социална, културна, екологична, образователна, забавна тематика. Мариана е и преподавател по специфики на публичното говорене, сертифициран йога учител, както и сертифициран капитан на кораб до 40 брутотона.

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)