За Крис Захариев

Крис Захариев е млад влогър и режисьор, роден и израстнал в София. От 6 години развива своя YouTube канал с над 85,000 абоната, който се различава с вдъхновяващите послания, които комуникира през него.

Работил е по рекламни кампании с брандове като Visa, Lufthansa, Telenor, Discovery Channel, Jacobs и други. Създател и на уеб-сериала „Да Се Изгубиш Нарочно“ – документално приключение сред най-затънтените селца в България, за който печели наградата „Будител На Годината“ през 2018 г., както и наградата „Най-вдъхновяваща личност“ от TOYP Bulgaria през 2019 г.

През 2020-та година е номиниран и печели престижната наградата „Стоян Камбарев: Полет в изкуството“ за своите късометражни филми и онлайн проекти. През септември 2020 представлява България като част от младежкото жури на международния Кино Фестивал във Венеция.

Като режисьор филмите му са номинирани за множество международни фестивали. Обича залезите, БДЖ и неразказаните истории. Вярва, че младите хора са бъдещето на България и е готов да докаже, че съществува креативно решение на всеки проблем.

За темата:

За всеки проблем си има мост

Независимо дали като предприемачи, артисти, или просто хора – ние се сблъскваме ежедневно с проблеми от всякакво естество в нашата работа и живот. Крис обаче силно вярва, че за всеки проблем има креативно решение. Хеговата работа като режисьор, digital storyteller, влогър и дизайнер много често се състои именно в това да намира решение на даден проблем и да построява мост до него. В своята сесия, Крис ще сподели своя личен опит за дигиталния storytelling, младежката аудитория и нестандартните решения.

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)