За лектора

Константин Драгов е национален координатор и първият български инструктор към Международна организация „Изкуството да живееш“. По професия е строителен инженер завършил магистър в Калифорнийския университетв Бъркли, но любимото му занимание е да споделя и води семинари с техники за личностно развитие.

Започва да практукува активно йога всеки ден, когато е едва на 19 години, след като преминава през основния курс на „Изкуството да живееш”. От 2003 г. насам преподава курсовете по йога, дихателни техники и медитация, и над 10,000 души са преминали през тях. През годините Константин води тези курсове, както за служители и лишини от свобода в затворите в България, така и за служители във фирми и държавни институции, студенти и деца.

За темата

Как да се справим с ума, отрицателните мисли и стреса

– тайната на това как да овладеем ума с и имаме повече контрол на емоции
– дихателна техника справяне със стреса
– кратка водена медитация за отпускане на ума

Фондация Изкуството да живееш провежда образователни програми за самоусъвършенстване, които предлагат техники за освобождаване от стрес, подобряване на здравето, концентрацията и паметта, повишаване на съзнанието и постигане на хармонични отношения между хората.

Oснована през 1981 г., фондация Изкуството да живееш е образователна и хуманитарна организация с идеална цел, която провежда програми в 156 страни на 6 континента. Като неправителствена организация фондация Изкуството да живееш работи със специален консултативен статут към Икономическия съвет на ООН и сътрудничи със Световната здравна организация.

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)