За Анастасия

Анастасия Димитрова e професионален педагог, водеща на интелектуални тренинги и уъркшопи по „Скоростно четене“, „Мнемоника – техники за запаметяване“, „Ефективно учене“, „Мисловни карти – ефективното конспектиране“, вечери на интелектуално-творческите игри „ИгрУм – с игри развивай своя ум“.

Обучител и лектор, през последните години, на нейни лекции и семинари са присъствали над 3500 човека, а сред корпоративните клиенти с които работи са “A1”, “УниКредит Банк”, “Хенкел”, “Евробет”, Британското посолство в София, „Интелсофт“, FOX TV, „AES България“ и др.

Повече за дейността й може да разберете на zenom.pro.

Какво ще научите

Всеки има право на своето слабоумие

С всеки изминал ден все повече хора се оплакват от проблеми с мисловната си дейност – невъзможност да се концентрират върху решаването на конкретна задача или да прочетат по-дълъг текст, затруднения при запаметяването на информация.
Като добавим и особеностите свързани с дистанционната работа или работа от вкъщи, получаваме комплексни предизвикателства както от страна на нашия мозък, така и от заобикалящата ни среда. В сесията на Анастасия ще говорим за начините за справяне с тях.

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)