Оттобок Манюфекчъринг: Наемаме хора, които са мотивирани, отговорни и споделят нашата мисия за подобряване качеството на живот на хората

Оттобок Манюфекчъринг: Наемаме хора, които са мотивирани, отговорни и споделят нашата мисия за подобряване качеството на живот на хората

Стоян Стоянов е управител на Оттобок Манюфекчъринг България. Тяхната, компания, заедно с Оттобок България, е част от голямото семейство на Оттобок. Стартират този изключително предизвикателен проект за изграждане на Завод на Оттобок в Благоевград преди близо 5 години. Оттогава досега непрекъснато растат, като в момента вече имат над 350 служители и 8 вида различни по тип производства. 

Може би тук е моментът да споделим, че Ottobock произвежда медицински изделия, които помагат на хората да възвърнат мобилност си. Основно това са протези, ортези и инвалидни колички. Стефан ръководи и координира всички операции в производствените локации в гр. Благоевград и гр. София. При него основният екип се състои от ръководители производствени направления, инженери, специалисти по качество и ЗБУТ, специалисти по логистика, специалисти по финанси, специалисти по човешки ресурси и други.

Какви са предимствата да бъдеш част от екипа на Оттобок Манюфекчъриг България?

Работата в Оттобок е интересна и предизвикателна. Това, което привлича хората в компанията, е на първо място, е че това е работа в иновативна и глобална компания, която е лидер в производството на медицински изделия и протези.

Това, че в нашата работа има смисъл, а именно да помагаме на хората, също е от голямо значение. Разбира се, ние осигуряваме отлични условия на труд, възможности за професионално развитие и обучение, както и подкрепа за личностно и лидерско израстване.

Разкажете ни повече за възможностите за развитие, които предоставя компанията.

Оттобок Манюфекчъринг България предоставя множество възможности за развитие. Ние инвестираме в обучението и развитието на нашите кадри. Имаме различни програми за обучение, но основно това се случва по време на работа и участие в предизвикателни проекти. Стимулираме и подкрепяме нашите служители да участват в проекти и инициативи, които разширяват техния опит и знания. Възможностите за кариерно развитие включват израстване в позиция, разширяване на отговорностите, преместване в други звена или филиали на Ottobock по света.

Какви кадри търсите в момента?

При нас се търсят основно инженери и специалисти в производството. Ние работим изцяло с LEAN практики, и изключително ценни за нас са специалисти, които познават философията и желаят да работят с нея. Също така за производството търсим оперативни служители с технически умения и опит, които са готови да се включат в нашия динамичен и иновативен екип. Важно за нас е да наемаме хора, които са мотивирани, отговорни и споделят нашата мисия за подобряване качеството на живот на хората.

Кое е нещото, което е най-важно за вас при подбора на нови хора в екипа?

Най-важното за нас при подбора на нови хора е техният ангажимент към спазването на стандартите за безопасна работа, качеството и ефективност. Търсим кандидати, които имат страст към работата си, демонстрират професионализъм и желание за развитие. 

Също така, много ценим добрата комуникация и способността за работа в екип, защото вярваме, че успехът на компанията се основава на успешното сътрудничество между нашите служители.

Какво е посланието, което искате да оставите във вътрешната си политика на работа?

Посланието, което искаме да оставим във вътрешната си политика на работа, е ангажиментът ни към иновации, качество и хуманност. Ние вярваме, че чрез нашата работа можем да направим значима разлика в живота на хората. Затова се стремим да създаваме продукти, които не само удовлетворяват, но и надминават очакванията на нашите клиенти. В нашата компания всеки служител има значение и принос към тази мисия.

Разкажете ни за нещо ново, върху което работите.

В момента компанията глобално работи върху няколко иновативни проекта, включително нови модели протези, които ще предложат по-голяма функционалност и комфорт за потребителите. 

Освен това, сме стартирали инициатива за дигитализация на обученията свързани с производствените процеси, което ще повиши качеството и ефективността на нашите продукти.

Срещнете се с екипа на Ottobock Manufacturing Bulgaria по време на Career Show - 2 октомври, зала Арена Армеец!

Регистрайте се безплатно

Aanmelden for 1 minute

A registration gives you access to all of our career events. It's free, it's fun, and it can change your life!