Работа без граници и ограничения

Още много преди някой да е чувал за home office, ние вече го прилагахме с пълна сила! От 2016 работим напълно дистанционно от различни точки на света – без офиси, без пътуване до работното място и целия стрес около това! От Барселона, Лондон, София, Варна, Велико Търново очаквайте топло посрещане, позитивна енергия и огромна подкрепа от нашия страхотен екип.

Валерия

Валерия

Marketing Manager
Даниела

Даниела

Manager Partnerships & Sponsorships
Емил

Емил

Project Manager
Катерина

Катерина

Web & SEO
Мартина

Мартина

Project Manager
Ованес

Ованес

Co-founder
Симона

Симона

Co-founder
Теодора

Теодора

Business Development Manager

Харесва ви атмсоферата при нас?

Разгледайте свободните ни позиции и кандидатствайте! А ние ви споделяме нашите 3 основни приоритета – топ работна среда, хоризонтална структура и баланс работа-личен живот!

Към свободните ни позиции

Нашата история

Всичко започна през далечната 2008 г., когато организирахме първото си кариерно изложение в София. То не беше просто събитие, а наша лична кауза – да информира българи с образование и опит в чужбина за страхотните кариерни възможности в България.

За наша голяма изненада, още с първото издание, успяхме да привлечем над 1000 посетители и повече от 60 компании. Въпреки че не бяхме очаквали такъв успех, едно стана ясно – необходими са много повече „мостове“ между бизнеса и квалифицираните професионалисти в България. Осъзнавайки това, ние посветихме следващите 14 години на организирането на някои от най-големите кариерни изложения в Източна Европа. Гордо можем да заявим, че именно нашите събития пълнят огромни зали, като Арена Армеец.

Заедно със събитията ни, нарастна и нашето желание да се развиваме, адаптираме и променяме. Бивайки свидетели на това как светът стана „дигитален“ в рамките на 1 година, и опирайки се на нашата собствена философия за дистанционна работа, ние решихме да разширим още повече мащаба на кариерните си проекти. Така се роди сегашният формат на Career Show – модерна платформа за работа, която свързва квалифицирани кандидати с водещи работодатели в България, както чрез физически изложения, така и със специализирани онлайн събития. Днес, над 12 000 души използват нашата платформа, за да намерят нови кариерни възможности, да установят лични отношения с някой работодател или просто да се забавляват, научавайки нещо ново от страхотните ни лектори.

Career Show's Story

Нашият екип в медиите

Научете малко повече за нас! Вижте няколко интервюта с представители на нашия екип в медиите.

Стига мрънка - CoolT
CoolT, btv
Стига мрънка - nova news
Социална мрежа, nova tv
Career show on btv
Преди обед, btv
Career show on nova tv
Nova News
Ованес Ованесян и новите кариерни перспективи
Лицата на града
Симона Харизанова за новите възможности и балансът "личен живот - кариера"
Лицата на града

Aanmelden for 1 minute

A registration gives you access to all of our career events. It's free, it's fun, and it can change your life!