Как различните зодии се справят с home office-а?

Как различните зодии се справят с home office-а?

ОВЕН

Вечерта преди първия ви home office ден, правите съвещание с живущите в апартамента и им обяснявате с Power Point презентация кое как ще функционира отсега нататък. Може ген. Мутафчийски да е взел контрола навън, но вътре вие сте шефът.

ТЕЛЕЦ

В рамките на 30 минути - между 9:00 и 9:30 сутринта, вече сте сменили 3 работни места - масата в кухнята, леглото в спалнята, на земята в хола. След като сте пробвали и няколко анатомично невъзможни пози, се отказвате официално от home office-a и отивате да проверите хладилника.

БЛИЗНАЦИ

Две седмици без лафче с колегите?!?! Абсурд! И без среща с приятели след работа? Не, това е кошмар! Имате да им разкажете толкова много неща! И сега ще си общувате само по чат?! Твърдо не! Това не е живот! Оставка! Оставка! Оставка!

РАК

Още дни преди карантината сте имали лошо предчувствие. Ама точно на вас да се случи! След известна борба със Slack и помощта на 3-ма колеги, успявате да го инсталирате. Чудесно! Дишайте! Вече спокойно можете да се оплачете на колегите. Има и подходящо emoji за тази ужасна ситуация: ???!

ЛЪВ

Вие сте номер 1! Успели сте да станете навреме, да си вземете душ, да се парфюмирате, да си облечете марковите дрешки и сядате да си пиете кафето. А, то е станало 11:00! Как не сте се усетили! Я, само преди да започна, да хвърля един последен поглед в огледалото.

ДЕВА

Ставате в ранни зори. Oправяте цялата къща, перете, изглаждате и готвите за следващите 5 работни дни. И тоалетна хартия има! Преди всички да са станали, залепяте на ключови места в апартамента табелки "ПАЗИ ТИШИНА!", "ТУК СЕ РАБОТИ", "ХОДИ НА ПРЪСТИ", "НЕ ДИШАЙ".

ВЕЗНИ

Работа от вкъщи! Чудесно! Ще си седите по пижама цяла седмица! Само не сте сигурни къде е най-добре да работите - на дивана или на бюрото? Хм... Решавате да направите ексел таблица с плюсове и минуси на двете работни места! След 2 часа умуване, решавате, че най-добре е да се върнете в леглото. И утре е ден!

СКОРПИОН

Най-хубавият ден в живота ви! Най-накрая малко далеч от цялата гмеж! Няма по-щастлив човек от вас - ще си надуете музиката на макс, ще си ходите голи из къщата, ще си работите от леглото и ще си сипете още по обяд.

СТРЕЛЕЦ

В карантина ли сме? Малко сте пропуснали тази новина. Нищо. Никакъв проблем да поработите и от вкъщи. Светът е прекрасен! Птичките чуруликат, цветята ухаят! След няколко дни всичко ще е приключило. Ама то какво точно се е случило? Няма значение! Животът е хубав!

КОЗИРОГ

Без паника. Вие сте подготвени отдавна за извънредни ситуации. А и вчера напазарувахте за 4 месеца напред. Спокойно! Ще се справите и с home office-а. Още предната вечер си подготвяте работното облекло и списък със задачите за деня. Ставате в 6, за да можете отново да преговорите тасковете. Събуждате всички в Slack с няколко работни въпроса.

ВОДОЛЕЙ

Докато не го видите в хороскопа, няма да го повярвате! Това сигурно е някаква шега! Нищо, за добро е! Явно съдбата е решила, че така трябва да се случат нещата! Пу, пу... Но все пак, астроложката вчера нищо не ви каза! Я, преди да започнете работа, да потърсите нова...

РИБИ

Предчувствали сте го още преди няколко седмици. И бам! Карантина! Цяла нощ не спите от вълнение. Притеснено ви е, но и същевременно сте малко разочаровани от липсата на по-голям драматизъм в ситуацията - зомбита, например! Сутринта най-накрая успявате да заспите! Към 12:00 се будите с тягостно чувство, че нещо изпускате! А, ама вие всъщност днес сте на работа!-

Абонирайте се за нашия бюлетин за още много полезно и забавно съдържание!

[activecampaign form=138]

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!