In Награди, Топ

Класираните в Career Show Index „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България“ вече са ясни!

Класацията на Career Show Index се определи от изцяло публични номинации и гласуване. Всеки желаещ имаше възможността да номинира и подкрепи личността, която го вдъхновява и служи за пример с професионализма и добрите си практики. Проектът на Career Show получи близо 350 номинации, сред които директори на ИТ компании, основатели на ИТ стартъпи, ИТ иноватори, лектори, обучители и др. Общо над 16 000 гласа определиха кои са най-влиятелните ИТ личности в България.

Поздравяваме всички класирани сред 100-те най-влиятелни ИТ личности в България. Техните постижения доказват, че българските ИТ специалисти са на световно ниво. Щастливи сме, че чрез класацията на Career Show Index можем да поощрим добрите примери и да дадем заслужено признание на всички, които всекидневно допринасят за развитието на ИТ индустрията у нас и вдъхновяват хиляди хора да ги последват в тяхната мисия.

Сред най-влиятелните ИТ личности в България попадат Светлин Наков – съосновател на SoftUni; Саша Безуханова – Председател на Управителния съвет на Българския център на жените в технологиите; Тенко Николов – CEO на SiteGround; Хараламби Хараламбиев – съосновател на Точка 2 и Момчил Кюркчиев – съосновател на Leanplum.

Всички победители, подредени по азбучен ред, можете да видите тук.

Имате интерес към ИТ сферата?

Ако се интересувате от полезно съдържание за високи технологии и надграждане на уменията си, работите в ИТ сферата и търсите нови кариерни възможности, не пропускайте да се включите в Career Show Tech!

Career Show Tech е иновативно кариерно събитие за ИТ специалисти, което ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. На събитието водещи компании, предлагащи възможности за работа, ще могат да се срещнат с квалифицирани ИТ специалисти от страната и Европа. По време на събитието ще имате възможността да провеждате предварително уговорени 1:1 онлайн срещи в специално разработена платформа.

 

В допълнение на личните видео срещи с между работодатели и ИТ специалисти сме подготвили наситена програма от дискусии и уъркшопи. Програмата ще бъде насочена към подобряване на практически умения, оптимизация на работния процес и поддържане на баланса между работа и личен живот. Признати експерти и лектори ще споделят съвети и практики за професионално и личностно усъвършенстване.

Регистрирайте се безплатно тук: https://careershow.bg/register/

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)