Готови ли сте за Career Show 2021?

Готови ли сте за Career Show 2021?

Над 6000 видео срещи между работодатели и квалифицирани кандидати се проведоха по време на Career Show 2020.Тазгодишното издание на Career Show се проведе в два последователни дни - 24 и 25 ноември - изцяло онлайн и предизвика огромен интерес у работодателите и кандидатите. По време на събитието повече от 100 работодатели проведоха лични видео срещи с над 5000 квалифицирани кадри, с което Career Show 2020 затвърди позицията си на водещото кариерно събитие в страната.

Career Show 2020 се проведе извън стандартните рамки на онлайн събитията и обърна общоприетата представа за виртуално кариерно изложение. За разлика от познатата концепция на виртуалните будки и чат, благодарение на специално разработената за събитието платформа работодатели и кандидати имаха възможността предварително да насрочат видео срещи, които да са релевантни на техните търсения и цели. Регистрираните фирми и участници имаха възможността да филтрират сферите на отворени позиции или квалификация и да спестят време и усилия от търсене сред всички налични профили и отворени позиции. По този начин се постигна максимална продуктивност на процеса по подбор на персонал.

“Целта на Career Show е не просто да представи работодателите пред кандидатите, а да ги свърже по възможно най-ефективния начин. Тази година работодателите имаха най-много отворени позиции в сферата на информационните технологии, продажбите и обслужването на клиенти, което напълно съвпада с процентното съотношение на квалификацията на регистрираните кандидати. Получихме изключително позитивна обратна връзка и от двете страни и се радваме, че успяхме да допринесем с напълно ново решение за търсещите и предлагащи възможности и развитие”, споделя Симона Харизанова - съосновател на Career Show.

Двудневните онлайн срещи бяха придружени от професионална програма от лекции и дискусии за кариерно и личностно развитие. Програмата на Career Show 2020 акцентира върху актуалните теми за баланса между работа и личен живот, постигане на удовлетвореност и хармония, адаптация към новите условия и стратегии за кариерно развитие във времена на икономическа криза. Лекциите на Career Show 2020 предизвикаха огромен интерес и имат над 4700 гледания.

Следващото издание на Career Show ще се проведе в хибриден формат на 29 септември 2021 в Sofia Event Center и на 30 септември 2021 изцяло онлайн, а регистрацията е вече отворена.Поради засиления интерес към позиции в технологичната сфера, на 19-20 май 2021 ще се проведе специално издание на събитието - Career Show Tech, изцяло насочено към развитие в сферата на високите технологии.Регистрацията за работодатели за Career Show 2021 е отворена на сайта на Career Show:

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!