DevriX: Културата ни е отворена към нови таланти в индустрията

DevriX: Културата ни е отворена към нови таланти в индустрията

Марио Пешев e изпълнителен директор на компанията Деврикс. На седмична база работи активно с всички екипи според приоритетите на бизнеса в момента - между стратегия, наемане на нови колеги, издаване на огромни проекти или изграждане на партньорства с нови клиенти.

Какви са предимствата да бъдеш част от екипа на DevriX?

Деврикс е топ 20 WordPress агенция в световен мащаб. Ние сме връзката между enterprise организациите и платформата, която в момента задвижва над 41% от целия Интернет. Като бизнес, стартиран и изграден изцяло в България, работим активно по изграждане на невероятни иновации в разработката на уеб приложения, бързодействието на уеб протоколи, както и съвместно сътрудничество с някои от най-големите дигитални медии.В Деврикс мотивацията за директен досег до иновации е движещата сила в процеса на интервюто. Уменията се учат в движение - много от практиките, които прилагаме, не са съществували преди година. Но хакерската култура, съчетана с критично бизнес мислене за подпомагане на клиентите ни, внасят уникалната нотка в бизнес модела.

Разкажете ни повече за възможностите за развитие, които предлагате.

Като дългосрочен партньор на бизнеси в различни индустрии, Деврикс предоставя широк спектър услуги - от технически през бизнес и маркетинг до дизайн, анализ на данни, координиране на проекти.Културата ни е отворена както към опитни таланти в индустрията, така и към по-млади кадри, които горят от желание за учене и развитие. Процесите ни са развити по начин, който ни позволява да интегрираме нови кадри в различни направления, за да могат плавно да навлизат в реалния процес на работа.

Какви кадри търсите в момента?

Технически специалисти с PHP и JavaScript опит често са в ядрото на работата. Има и други позиции, за които стандартно държим отворени места - управление на проекти, анализ на данни, създаване на съдържание, както и други маркетинг дейности.

“Този кандидат ни спечели!” Има ли нещо, което веднага ви грабва по време на интервю?

Работа по личен проект винаги прави добро впечатление. Изграждане и писане в собствен блог, създаване на уроци за начинаещи, както и други каузи, изградени с желание от нулата показват реална мотивация и желание за действие. Това е важна част както от личностното, така и от професионалното развитие на човек.

Как Covid промени процесите в компанията ви? Промениха ли се уменията, които търсите в хората, които наемате?

Covid откъсна възможностите за работа на много млади хора, които изгубиха достъп до стажантски позиции и такива за начинаещи поради отдалечения модел на работа. Ние работим основно от офиса (освен официални lockdowns) и инвестираме в развитието и обучението на талантите на място.

Върху какво ново работите?

Имаме вътрешни продукти, сред които е SaaS BPM - https://saasbpm.com/ - система за управление на процесите за малки и средни бизнеси. Освен клиентските проекти, имаме и други вътрешни дейности, свързани с обучения или международни партньорства, в които колегите ни участват активно.

Срещнете се лично с представители на DevriX на Career Show 2021!Бърза и безплатна регистрация

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!