Career Show Tech - вашата IT кариерна зона

Career Show Tech - вашата IT кариерна зона

Тенденцията за преминаване към модел на дигитализирана икономика доведе до естественото засилване на интереса към възможностите за професионално развитие в ИТ сектора. Анализите на пазара на труда показват фокусирано внимание към отворените технически позиции, както и повишена нужда от квалифицирани ИТ специалисти. Това затвърди идеята ни за необходимост от създаването на платформа, посветена на търсещите и предлагащи кариерни възможности в сферата на високите технологии и Career Show Tech е естествена стъпка напред към посрещане нуждите на сектора.

Career Show Tech 2021 е иновативно кариерно събитие за ИТ специалисти, което ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. На събитието 100+ водещи компании и 2000+ ИТ специалисти от страната и Европа ще имат възможността да провеждат предварително уговорени онлайн срещи в специално разработена платформа.Благодарение на иновативната платформа, създадена специално за Career Show, през двата дни на събитието, кандидати и работодатели ще могат да провеждат предварително организирани 10-минутни лични видео срещи, а специалната мачмейкинг технология с подробни филтри ще позволи подборът и срещите да се организират по възможно най-бързия и ефективен начин.

Освен лични видео срещи с работодатели, участниците ще се включат в интерактивна програма с дискусии, виртуални демонстрации и уъркшопи. Програмата ще бъде насочена към подобряване на практически умения, оптимизация на работния процес и поддържане на баланса между работа и личен живот. Признати експерти и лектори ще споделят съвети и практики за професионално и личностно усъвършенстване, а онлайн форматът на Career Show Tech 2021 дава възможност на участниците да се включат от всяка точка на света.

Регистрирайте се за Career Show Tech и открийте десетки кариерни възможности в сферата на високите технологии!

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!