In Кариера, Награди, Топ

Нови категории и експертно жури отличават най-добрите компании в България

Наградите за най-добър работодател на България Career Show Awards 2020 отвориха формата за кандидатстване в над 50 категории, разделени в 5 групи. Покажете, че компанията ви заслужава първото място в групите – Най-добър работодател, Ангажираност и иновации, Employer branding и събития, Здраве и екология и HR услуги. Кандидатурите могат да се подават до 30 август 2020 г. от тук: https://careershow.bg/awards/register/.

През тази година Career Show Awards представят нови категории, с които да откроите успехите си още по-силно. Малка част от тях са „Най-добър работодател малък и среден бизнес“, „Employer Branding стратегия“, „Стратегия “Баланс работа и личен живот” и други (вижте пълния списък с категориите тук: https://careershow.bg/awards/categories/).

Тъй като знаем, че кризите активират креативността – през тази година можете да разкажете повече за своя опит в категорията „Стратегия за управление на кризи“. Да, отличие могат да донесат и онези “напечени” моменти в офиса, които са ви накарали да излезете от зоната си на комфорт. Актуална тема, в която компанията ви може да представи отличните решения за справяне с кризисни ситуации и адаптиране на работния процес.

Глас народен – глас в Career Show Awards! Всички фирми-участници в наградите ще се борят и за публичния вот в категорията „Работодател на публиката“.

А гласът на журито? Екипът на журито е съставен от експерти на ръководни позиции и с дългогодишен опит. Всеки от тях е подбран внимателно, за да гарантираме оценяване на база професионализъм, обективност, солиден опит и визия за бъдещето. Пълния списък с екипа на журито очаквайте скоро – ще се убедите сами!

Career Show Awards са напълно прозрачни награди. Оценяването се случва с помощта на иновативния софтуер Evalato Awards Management. След обявяване на победителите, всички кандидатури и оценки на журито ще бъдат публични. Така наградите на Career Show се превръщат във витрина на най-добрите бизнес практики – с нетърпение очакваме да ги видим!


Абонирайте се за нашия бюлетин за още много полезно и забавно съдържание!

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)