Бууум - регистрацията за Career Show Awards 2020 е отворена

Бууум - регистрацията за Career Show Awards 2020 е отворена

Нови категории и експертно жури отличават най-добрите компании в България

Наградите за най-добър работодател на България Career Show Awards 2020 отвориха формата за кандидатстване в над 50 категории, разделени в 5 групи. Покажете, че компанията ви заслужава първото място в групите - Най-добър работодател, Ангажираност и иновации, Employer branding и събития, Здраве и екология и HR услуги. Кандидатурите могат да се подават до 30 август 2020 г. от тук: https://careershow.bg/awards/register/.

През тази година Career Show Awards представят нови категории, с които да откроите успехите си още по-силно. Малка част от тях са "Най-добър работодател малък и среден бизнес", "Employer Branding стратегия", "Стратегия “Баланс работа и личен живот” и други (вижте пълния списък с категориите тук: https://careershow.bg/awards/categories/).

Тъй като знаем, че кризите активират креативността - през тази година можете да разкажете повече за своя опит в категорията "Стратегия за управление на кризи". Да, отличие могат да донесат и онези “напечени” моменти в офиса, които са ви накарали да излезете от зоната си на комфорт.

Актуална тема, в която компанията ви може да представи отличните решения за справяне с кризисни ситуации и адаптиране на работния процес.Глас народен - глас в Career Show Awards! Всички фирми-участници в наградите ще се борят и за публичния вот в категорията "Работодател на публиката".А гласът на журито? Екипът на журито е съставен от експерти на ръководни позиции и с дългогодишен опит. Всеки от тях е подбран внимателно, за да гарантираме оценяване на база професионализъм, обективност, солиден опит и визия за бъдещето. Пълния списък с екипа на журито очаквайте скоро - ще се убедите сами!Career Show Awards са напълно прозрачни награди. Оценяването се случва с помощта на иновативния софтуер Evalato Awards Management.

След обявяване на победителите, всички кандидатури и оценки на журито ще бъдат публични. Така наградите на Career Show се превръщат във витрина на най-добрите бизнес практики - с нетърпение очакваме да ги видим!-

Абонирайте се за нашия бюлетин за още много полезно и забавно съдържание!

[activecampaign form=138]

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!