Алорика: При нас печелиш шанс за кариера

Алорика: При нас печелиш шанс за кариера

Латифа е Мениджър Подбор на кадри в Алорика България. За нея кариерното развитие е изключително вълнуващо в Алорика! Бързото им развитие, през което преминават, дава вълнуващи възможности на техните сегашни и бъдещи служители. Тя харесва отворените разговори с потенциални бъдещи кандидати, които имат интерес да се присъединят към Алорика, както и с техни вътрешни кандидати, които са целеустремени към кариерно развитие и са готови за нови предизвикателства през работния ден.

Какви са предимствата да бъдеш част от екипа на Алорика?

В Алорика България не получаваш просто работа, а печелиш шанс за кариера. Освен водещата за този сектор заплата, допълнителни социални придобивки, уелнес програма, работа от всяка точка в България, предлагаме и много вътрешни възможности за кариерно развитие. Екипът е на интернационално ниво с огромен опит в световен мащаб. Фирмената културна политика е неразделна част от това да бъдеш в екипа. Политиката ни на „Отворени врати“ спомага за създаването на страхотна корпоративна атмосфера, където всеки може да те изслуша.

Разкажете ни повече за възможностите за развитие, които предлагате.

С бързото развитие, което имаме, идват и много възможности за служителите ни. Голям процент от Senior позициите са затворени на вътрешно ниво от хора, които са показали отлично представяне и отдаденост, за да преминат към следващата стъпка. Имаме възможност за движение между екипите, което отваря вратите към учене и развитие.

Какви кадри търсите в момента?

В момента търсим таланти с чужди езици като немски, френски, полски, холандски, чешки, словашки, италиански, португалски. Също така, технически съпорт ниво 1 и 2, обслужване на клиенти, модериране на съдържание, продажби и още много други!

Този кандидат ни “спечели”! Има ли нещо, което веднага ви грабва по време на интервю?

Личността е ключът и ние се възхищаваме на различните хора. Ключът към спечелването на интервю при нас е „да бъдеш своето Aз“.

Как Covid промени процесите в компанията ви? Промениха ли се уменията, които търсите в хората, които наемате?

Covid-19 имаше положително въздействие за нас, тъй като доказа успеха при наемането на кадри от вкъщи. Нашият процес на подбор се промени на 100%. Възможността за работа от вкъщи помогна при наемането и поддържането на служители не само от София, но и от много други градове в България.

Върху какво ново работите?

EMEA е доста обширно. Разширяване с такива размери, несъмнено идва и с много интересни възможности. В момента работим по това как да балансираме работата от вкъщи с личния живот.

Станете част от общността на Career Show, за да имате възможност за среща с Алорика!Бърза и безплатна регистрация

Регистрирайте се за 1 минута

Една регистрация ви дава достъп до всички наши кариерни събития. Безплатно е, забавно е и може да промени живота ви!