Йордан Дъбов

основател
DABOV Specialty Coffee
No items found.
Йордан Дъбов

За

Йордан Дъбов

За Йордан Дъбов

Йордан Дъбов е кафе експерт, създател на първата българска пекарна за специални кафета Dabov Specialty coffee, фокусирана върху високото качество на продукта.Йордан Дъбов е единственият в България лицензиран кафе-инструктор на баристи и пекари на кафе по програмите на Световната асоциация за специално кафе – SCA (Specialty Coffee Association). Към неговата пекарна функционира Кафе Академия, предлагаща различни курсове за любители и професионалисти.

Йордан Дъбов е професионален дегустатор на кафе и единственият български член на журито на най-престижния международни конкурс за специално кафе - Cup of Excellence, както и на много други национални конкурси в различни държави по света, например, Best Of Panama, Pearl Of Uganda, Gems Of Araku (India), Best Of El Salvador, Oro de Santa Barbara (Honduras). Ежегодно той оценява кафетата на над 10 държави производителки. Дегустаторската му експертност му позволява да избира между най-добрите кафета в цял свят и съответно да закупи количества от тях.Така през 2015 г. за първи път в България се внаса кафе, победител в Cup Of Excellence и всяка година Йордан Дъбов купува някои от победителите в конкурсите, които достигат до българския кафе любител.

Tема на лекцията

Качествата на успеха

Йордан Дъбов ще разкрие какви качества са необходими, за да постигнете успех в желаната от вас сфера. Той ще сподели своя опит и път на развитие в кафеения сектор през последните повече от 15 години. Като втората най-продавана стока в света, кафето само по себе си предоставя огромни възможности за развитие и като други сектори предлага длъжности от ниско до висококвалифицирани служители. Какво е необходимо за да извървим пътя от стартовите позиции, до тези, които изискват задълбочени познания и сериозна квалификация? Как да се отличим от всички останали конкуренти? Как да запазим предимството си пред останалите? Как да бъдем лидери на пазара, а не последователи? Йордан Дъбов знае отговорите.