Регистрация за посетители

Регистрацията важи и за двата дни на събитието.

Регистрацията е безплатна, но задължителна!

Регистрирайте се!
(15 секунди)

Попълнете профила си!
(1 минута)

Получете одобрение
...иии ви очакваме!

За да се включите в събитието, трябва да отговаряте на 2 от следните 3 критерии:

1. Професионален опит - минимум 2 години

2. Висше образование - минимум диплома за бакалавър

3. Чужди езици - отлично владеене на чужд език

Често задавани въпроси

Защо Career Show 2020 е онлайн?

Основно, защото обстоятелствата го наложиха. Но ние винаги целим не просто да следваме тенденциите, а да ги водим. 2020 година създаде предпоставка да изпълним планираното от нас значително по-рано – а именно да проведем онлайн кариерно събитие. То ще даде възможност повече работодатели и кандидати да се включат от всяка точка на страната и света. От друга страна, ще ни позволи да проведем Career Show в най-добрия му вид, без значение от обстановката в страната.

Как да се регистрирам за събитието?

Регистрацията става за 1 минута от тук. След като попълните данните си, ще получите имейл с достъп до профила Ви, който можете да попълните, когато Ви е удобно и през каквото устройство желаете. Не забравяйте да попълните профила си, защото от това зависи достъпа ви до събитието.

За мен ли е Career Show 2020?

Career Show 2020 е събитие с предварително одобрение и за се включите, трябва да получите потвърждение след направена регистрация и попълнен профил. Това е така, тъй като събитието е насочено към квалифицирани кандидати. Ето тук сме посочили и условията за участниците.

Кои фирми ще присъстват?

Актуален списък на фирмите-участници можете да разгледате тук.

Къде и кога ще се проведе събитието?

Събитието ще се проведе на 24-25 ноември 2020 г., онлайн чрез специална платформа, достъп до която ще получите след регистрация, попълнен и одобрен профил.

Има ли смисъл да се регистрирам, ако не съм сигурен дали ще мога да присъствам?

Да, определено! Дори да не успеете да се включите онлайн, ние ще изпратим CV-то Ви до фирмите-участници и те ще могат да се свържат с Вас допълнително.

Как да се подготвя?

Съветваме Ви предварително да се запознаете с компаниите, с които ви предстои среща, както и да си подготвите съвсем кратко представяне, с което да започвате разговорите.

Какво да облека?

Събитието няма задължителен дрескод, затова Ви съветваме просто да бъдете себе си. Разбира се, не забравяйте и това, че Ви предстои среща с голям брой работодатели и трябва да направите добро първо впечатление. Независимо, че е онлайн, събитието ще се проведе под формата на онлайн видео срещи. Ето защо, е добре да помислите внимателно за външния си вид.

За колко души важи една регистрация?

Вашата регистрация е единствено за Вас. Ако искате да се включите заедно с приятели, споделете им линка, за да се регистрират и те.

Какво мога да правя на събитието?

Career Show 2020 е още едно стъпало нагоре в кариерните събития и освен лични видео срещи с работодателите, ще можете да гледате и богатата онлайн програма. Вижте цялата програма тук.

Как точно преминават онлайн видео срещите?

Ето тук можете да видите точно как протичат видео срещите.