Nuvei: Ценим откритата комуникация и прозрачността, за нас служителите ни са на първо място

Nuvei: Ценим откритата комуникация и прозрачността, за нас служителите ни са на първо място

Представяме ви Цветина Ефремова - специалист по подбор на персонал в Nuvei. Нейната роля в компанията включва идентифицирането и привличането на таланти, които ще допринесат за успеха на компанията. Кандидатите за работа се запознават с нея още в първите етапи от процеса по подбор и поддържат комуникация до финалната стъпка.

С какво се отличава Nuvei като работодател?

Nuvei се отличава първо с бизнеса си и иновативния подход към финансовите технологии и второ с ангажираността си към служителите. Работим с клиенти от цял свят, различни по големина компании и в различни индустрии, затова при нас работната среда е динамична и интересна. Предлагаме възможности за професионално развитие на служителите си, а големият плюс на компанията е нейната вътрешна култура. В Nuvei ценим откритата комуникация и прозрачността, за нас служителите ни са на първо място.

Разкажете ни повече за типа професионалисти, към които има интерес компанията.

В Nuvei имаме различни екипи, офисът в България не е фокусиран в търсенето на определен кръг професионалисти. Ние се интересуваме от професионалисти, които са амбициозни, креативни и отговорни, кандидати готови да приемат предизвикателства. Търсим хора с разнообразен опит в областта на финансовите технологии, софтуерното инженерство, анализа на данни и управлението на проекти. Отворени сме към нови идеи и търсим хора, които са готови да допринесат с техните уникални умения и експертиза. 

Компанията работи във сфера на финтех, с което е партньор с услугите си в област, която се нуждае от огромно доверие що се касае до крайния потребител - кое е най-важното нещо, което търсите в хората, които искат да бъдат част от екипа ви?

В сфера, в която доверието е ключово, ние ценим хората, които демонстрират високи етични стандарти и професионализъм. Освен това, търсим кандидати, които имат способността да работят в екип и притежават умения за критично мислене. Качества, които са от съществено значение за намирането и разрешаването на сложни проблеми.

Какво ви “грабва” при интервю с потенциални нови служители?

Грабват ме страстта и ентусиазмът, които кандидатите демонстрират, когато разказват за работата си. Това ми показва, че човекът срещу мен обича работата си и работи с желание, би желал да се развива и да надгражда, и че за него е важно работата да бъде свършена по възможно най-добрия начин. Друго важно нещо, което търся в кандидатите, е готовността да учат и да се адаптират в бързо променяща се среда. 

Повлияват ли новите технологии и изкуственият интелект на работата ви? Зараждат ли се нови тенденции при търсенето на кадри?

Да, определено, новите технологии и изкуственият интелект значително влияят на нашата работа. ChatGPT промени изцяло нашия процес по подбор за позициите, при които преди давахме различни задачи на кандидатите за „домашно“. Също така използваме AI-базирани инструменти в работата си, които ни помагат да оптимизираме процеса на подбор.

Разкажете ни за нещо ново, върху което работите - проект, инициатива, работен процес или друго.

В Nuvei винаги се случва нещо ново, в момента търсим решения за по-голяма дигитализация на документацията (всички знаем колко хартия се използва при започване или напускане на служител). Освен това, постоянно се стараем да организираме различни събития и инициативи. Най-скорошната е свързана с Олимпиадата в Париж, организирахме забавни игри с награди в офиса за сплотяване на служителите и за разтоварване. Това не само помага за подобряване на екипната работа, но също така създава по-приятна и мотивираща работна среда.

Aanmelden for 1 minute

A registration gives you access to all of our career events. It's free, it's fun, and it can change your life!