50+ интерактивни сесии за успешна кариера и щастлив живот

Вдъхновяващи и полезни лекции, дискусии и активности. Уникална програма през двата дни на събитието!

50+ интерактивни сесии за успешна кариера и щастлив живот

Вдъхновяващи и полезни лекции, дискусии и активности. Уникална програма през двата дни на събитието!

24-25 ноември 2020, Онлайн

24-25 ноември 2020, Онлайн

Кариерно изложение

2 дни с уникална онлайн програма, изложители и кариерни възможности!

  • Топ работодатели, предлагащи свободни позиции само за квалифицирани кадри
  • Разнообразни възможности за кариера в над 60 сектора
  • Уникални кариерни възможности, представени единствено на Career Show 2020

-> към списъка с изложители

24 ноември 2020

Програма Онлайн

Василена Вълчанова

Маркетинг консултант и трейнър

09:00 – 09:30

Personal Branding – какво работи онлайн

Василена ще даде практически насоки как да подобрите присъствието си в социалните мрежи, за да ви служи то през цялата ви кариера – и как да следите представянето си, за да знаете какво работи.

GROW

Калоян Тодоров

Основател и съсобственик, SEG

09:30 – 10:00

Да се мериш с най-добрите в света

Калоян Тодоров ще сподели повече за визионерското мислене и непредвидените ситуации в темата „Да се мериш с най-добрите в света“. За изкуството да откриеш „бяло петно“ в сферата си на дейност и да го запълниш. За постоянното надграждане и развитие, и това да не се задоволяваш с постигнатото. Прогрес извън комфорта.

GROW

Тихомир Трифонов

Head Coach, BB-Team

10:00 – 10:30

Работилница за движение

Защо тренираме? Какви са физиологични и емоционални ползи от движението и какво се случва, докато тренираме? Ще поговорим за цялата концепция на движението също е вида стрес/стимул, под който поставяме организма. Ще научим повече за това как движението трябва да бъде съобразено с останалата част от ежедневието ни.

LIFE

Анна Цолова

Журналист и преподавател по публична реч

10:30 – 11:00

Говори, за да те видят

Ани Цолова ще сподели практични начини, чрез които да говорим убедително, така че да бъдем чути – с фокус над важните и конкретни задачи. За да сме успешни днес, трябва да сме още по-кратки, още по-експресивни и още по-конкретни.

GROW

Иван и Андрей

Продуценти, Междинна станция

11:00 – 11:30

Работа в екип – клише или път към успеха

Едно от най-срещаните професионални качества в CV-тата е умението за работа в екип. Дали много пренебрегват същността му? Заедно с Иван и Андрей ще поговорим относно темата „Работа в екип – клише или път към успеха“ – за силата да имаш добър екип, ефективността, тайните на успешното сътрудничество и общата цел.

GROW

Ани Владимирова

Психолог

11:30 – 12:00

Устойчивост на личността във времена на несигурност и баланс между кариера и личен живот

Разликите между поколенията никога не са били толкова големи и през толкова кратки периоди от време. Същевременно динамиката на пазара на труда, професионалните и квалификационни нужди се изменят ужасно бързо. Ще акцентираме на “суперсилите” на всяко поколение, както и на възможностите за свързване и хармонични отношения между тях.

LIFE

Венцислав Ташев

Софтуерен разработчик, HackSoft

12:00 – 12:30

Python: Tips & Тricks

„Simple is better than complex“ – това е един от 19-те афоризми на „Дзенът на Python. Ако ви е любопитно да видите простотата на Python на практика, елате на Career Show 2020 и разберете повече по темата „Python: Tips & Тricks“.

TECH

Димитър Костов

Philip Morris

12:30 – 13:00

Как да бъдем успешни в организация, ориентирана изцяло към клиента

Какво провокира една от водещите международни компании Филип Морис Интернешънъл да се трансформира изцяло и какво означава мисията за изграждане на бъдеще без дим? Как се случва мащабната промяна в гигант със 170-годишна история и какво означава клиентът да стои в центъра на всичко?

GROW

Мартин Тошев

Software Architect, NPloy

13:00 – 13:30

Full text search with Elasticsearch

Elasticsearch is nowadays one of the most widely used and deployed full text search engines containing a large amount of capabilities. During this session we will dive into the architecture and main features of Elasticsearch.

TECH

Антони Христов

Основател, ARC Academy

13:30 – 14:00

Развитието на game и game dev индустрията

Антони Христов ще ни разкаже повече за потенциала на гейм индустрията и развитието ѝ у нас през годините. Ще научим повече за успешните практики за развитие в сферата, кои български игри полагат нейните основи и кои са гейм студиата в България.

TECH

Николай Шекеров

Portfolio Manager, ScaleFocus

14:00 – 14:30

Силата на иновациите във времена на криза – ViruSafe

Scalefocus предизвика себе си, използвайки технологиите, за да помогне на хората да се борят с пандемията. ViruSafe е приложение, което има за цел да помогне за спряване с предизвикателствата, свързани с това как да се управлява и ограничи разпространението на COVID-19. Включете се в програмата и разберет повече за разбработката на такъв софтуерен продукт и сформирането на екипи в период на несигурност.

TECH

Lirex Team

Lirex

14:30 – 15:00

Иновативно мислене в интеграцията на ИТ системи и решения

Експертите от Лирекс ще поговорят повече за предизвикателствата, свързани с дигиталните технологиите, техните предимства, когато се използват умно, за по-добро и ефективно бъдеще.

TECH

Денис Гърков

Мениджър Бизнес развитие и Продажби, Trenkwalder

15:00 – 15:30

Допълнителни доходи чрез гъвкаво работно време

Гъвкавите решения за 4-часов работен ден и почасови проекти са все по-предпочитан метод за работа, съчетаващ най-добре личните задължения с работата.

GROW

Гергана Димитрова

Мениджър „Корпоративни комуникации“, Kaufland

15:30 – 16:00

Work-life balance – мисията възможна!

Сред най-големите предизвикателства на съвременния работещ човек е да намери баланса между кариерата и личния си живот. Могат ли двете неща да вървят ръка за ръка и как се постига перфектно равновесие между тях? Отговори на тези въпроси и своите лични съвети по темата ще даде Гергана Димитрова, за която балансът между кариера и лично време е напълно възможна мисия.

GROW

Елена Димова

VP of Human Resources, Paysafe Bulgaria

16:00 – 16:30

Доволни от живота = доволни от работата си

2020 г. ни предизвика да бъдем гъвкави, но как да запазим баланса при работата от вкъщи, като едновременно с това не губим ефективността си? Разберете повече от първо лице как се справя екипът на Paysafe в София.

LIFE

Ascent Team

Ascent

16:30 – 17:00

What we have learned

Hear from our fantastic team about their learning experiences gained from over a century in the IT industry.

GROW

Люба и Борислава

Telenor

17:00 – 17:30

Пътят на една идея: Теленор разказва

Замисляли ли сте се как се ражда една идея в такава огромна компания и какъв е нейният път до крайната й реализация и представянето пред публика? Сигурни сме, че ще ви бъде изключотелно интересно да се впуснете с нас в това приключение и заедно да проследим пътя на една идея – от хрумването й на нашите служители, до финалния продукт на пазара.

TECH

Теодора и Мартин

А1

17:30 – 18:00

Дигитални услуги и решения за модерния свят

Влезте в дигиталния свят на А1 с Теодора и Мартин, които ще разкажат как технологичните решения достигат до клиентите на компанията, кои са хората в А1, които участват в процеса, какъв е техният начин на работа и какво им помага да се развиват.

TECH

Катерина Кирова-Миланова

Загорка АД/Heineken

18:00 – 18:30

Създаваме по-добър свят

В участието си ще сподели повече за програмата „Създаваме по-добър свят“ – платформата за устойчиво развитие. Зелени практики, адаптиране и развитие в контекста на модерния свят.

GROW

25 ноември 2020

Програма Онлайн

Очаквайте скоро пълната програма

Христо Шомов

Vericco

09:30 – 10:00

Как VR ще промени начина, по който комуникираме?

Христо ще ни демонстрира силата на virtual reality (VR) и влиянието, което има над общуването между хората. Ще си отговорим и на въпросите – Как модерно да представим и позиционираме компанията, в която работим чрез VR? Как да използваме технологията VR за формиране и укрепване на работния екип? и др.

EXPLORE

Димитър Шопов

Основател, Food Connection

10:00 – 10:30

От хоби в бизнес – как да влезем в поле от тръни и да останем щастливи

Митко ще разкаже своята история за Промяната, Избора и Нагласата и как трудностите в живота ни идват като възможност да се научим да бъдем по-добри. Какво го мотивира да смени рязко посоката и да превърне хобито си в професия и какво да очаквате от такъв избор, ще научите от неговата презентация за Career Show 2020.

LIFE

Радослав Рангелов

Учител по движение, Motivity

10:30 – 11:00

Смяната на кариерата е по-достъпна от всякога. Как смених финансите с преподаването, и не съжалявам.

„В днешния изпълнен с динамика и възможности свят, да бъдем удовлетворени от работата, която вършим, е постижимо. За да открием призванието си и да го превърнем в професия, е необходимо да следваме няколко стъпки. Очаквам ви на Career Show 2020, за да споделя кои са те.“

LIFE

Иван Ванков

Software Architect

11:00 – 11:30

Изкуственият интелект – маркетингов трик или Skynet

В тази лекция иван Ванков ще ви въведе в света на „изкуственият интелект“ и по-точно в света на самообучаващи се машини. Ще разберете защо нито една от системите с изкуствен интелект не е никакъв изкуствен интелект, какви са различните видове самообучаващи се системи, какви са техните възможности, проблемите пред тях и какви са реалистичните очаквания в бъдеще.

Лекцията ще бъде на популярен език и не изисква никакви предишни познания или опит със самообучаващи се машини, но дори и хората с опит в тази сфера ще научат някой интересни неща.

TECH

Константин Драгов

The art of living

12:00 – 12:30

Как да се справим с ума, отрицателните мисли и стреса

– тайната на това как да овладеем ума си и имаме повече контрол на емоции
– дихателна техника справяне със стреса
– кратка водена медитация за отпускане на ума

LIFE

Ива и Стефи

VMWare

13:30 – 14:00

Landing your dream non-tech job in a tech giant

Чрез реални примери ще научите за културата и ценностите на VMware България – какво я отличава и превръща в предпочитан работодател.

GROW

Мария Христова

Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции

14:00 – 14:30

Ранна кариерна ориентация и реализация в иновативна, модерна и прогресивна София. Потърси се и ще се намериш!

Професионална кариерна ориентация – защо е необходимо приложението й в ранна детско-юношеска възраст. Какви са възможностите за живот, работа и кариерно развитие в София. Концепция за развитието на града. Водещите индустрии и нови работни места.

GROW

Атанас Филчев

Оперативен директор, Strypes

14:30 – 15:00

Как се изгражда компания от 2 до близо 400 служители?

Ще проследим ценностите на Strypes, проектите, процесите, културата и уроците, които сме научили за това как се изгражда устойчив екип.

TECH

Ивайло Ганев

Мениджър “Обслужване на клиенти“, SiteGround

15:00 – 15:30

Как да профилираш клиент виртуално

Онлайн комуникацията колкото и удобна да е, идва с един голям недостатък и той е липсата на невербалните послания. Всички онези жестове, контакти с очите, тембър на гласа, интонация и прочее, които оформят 80% от общуването лице в лице. Ивайло ще ни запознае с основните предизвикателства и как максимално добре да се “докоснем” до клиента отсреща.

TECH

Тодор, Петър и Даяна

Ingram Micro

15:30 – 16:00

8 ½ житейски урока, на които ме научи работата в корпорация

Разговор за матраци, промоции, учене, клиенти, усмивки и половин урок – заповядайте да ги чуете! Да работиш за голяма компания звучи строго и отдалечено от живота, но е по-близо, отколкото подозираме.

GROW

Надежда Минева

Nestle

16:00 – 16:30

Успешен старт за успешна кариера

Знаете ли как да разпознаете подходящата позиция за вас? Знаете ли кои са тези умения, без значение от професията, които всеки един от вас може да притежава и ще ви осигурят успех в кариерата? Не всяко начало трябва да бъде трудно.

GROW

Лъчезар

Дънди Прешъс Металс

16:30 – 17:00

Минният бизнес – място за модерни хора и нови технологии

Подземният медно-златен рудник „Челопеч“ на „Дънди Прешъс Металс“ е единственият в света със 100% надеждно wi-fi покритие на 600м под земята и първият, който използва самообучаващи се дронове за работа в подземни условия. Разберете повече за високотехнологичните страни на минната индустрия и възможностите за развитие там.

TECH

Екип

PWC

17:00 – 17:30

PwC MythBusters – Top myths about us explained

Чували сте редица митове, мнения и коментари за работата в PwC. Ние също. 🙂 Познати сме като Одит компания, а служителите ни – винаги костюмирани, с натоварено ежедневие и безброй задачи. Това обаче не е точно така. Представяме ви няколко мита за PwC и работата при нас, които ще ви разкрият истинската атмосфера, цели, забавни случки и възможности при нас.

GROW

Лектори

Лекторите, които ще водят интерактивните сесии по време на Career Show 2020.

Регистрирайте се за под 1 минута!

Регистрацията е бърза, лесна, но задължителна! Регистрацията важи и за двата дни на събитието.

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)