Научете повече за Career Show

Кариерното експо за квалифицирани кадри и топ таланти на България!

Описание на Career Show

Накратко

Кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show всяка година среща квалифицирани кадри с топ работодатели. Целта на създателите е да покаже, че България предлага отлични условия за кариера и бизнес както за българи, така и за чужденци.

Нещо повече…

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show среща всяка година квалифицирани кадри с топ работодатели. Целта на създателите е да покаже, че България предлага отлични условия за кариера и бизнес както за българи, така и за чужденци.

Това е не просто събитие, а платформа за предоставяне на качествена кариерна информация, полезна за всеки, който търси висококвалифицирана работа. Освен среща с работодатели, събитието залага и на богата програма и разнообразни активности, които да вдъхновят участниците и да дадат различен поглед по най-актуалните теми.

Участниците в Career Show могат да се възползват от:

Експо

Кариерното изложение на България за квалифицирани кадри и топ таланти. 200+ топ работодатели, 3000+ квалифицирани кадри. Перфектна възможност за лична среща с най-добрите работодатели.

Програма

Разделена в 4 тематични сцени, програмата е адаптирана така, че всеки посетител да може за кратко време да научи най-интересните за него неща. Сцените обръщат внимание на кариерно развитие, балансът работа-личен живот, ИТ и високи технологии, както и бизнес развитие. Всеки участник може свободно да се включи в интересните за него теми, предварително обявени на сайта на събитието и на място.

Career Show TV

Онлайн програма, която предава на живо от мястото на събитието в самия му ден. Чудесна възможност за онези от вас, които нямат възможност да присъстват място, да научат полезна кариерна информация директно от работодателите. Програмата представлява интеревюта с работодатели и може да бъде разгледана предварително на сайта на събитието.

Career Show Awards

Career Show Awards са много повече от награди за работодатели. Те са източник на идеи за онези, които търсят вдъхновение. Те са витрина на най-добрите практики, най-оригиналните идеи и най-добрите иновации в света на човешките ресурси и управлението на хора и екипи.

Материали за медии

Лого

Банери

очаквайте скоро

Снимки

Не изпускай нищо!

Научи първи за всичко кариерно, което предстои :)