Научете повече за Career Show

Career Show са поредица от кариерни събития за квалифицирани кадри и топ таланти.

Описание на Career Show

Накратко

Career Show са поредица от кариерни събития за квалифицирани кадри и топ таланти. Целта на създателите е да покаже, че България предлага отлични условия за кариера и по този начин да се привлекат качествени кадри в страната, както и да се намали изтичането на такива извън България.

Нещо повече…

Career Show цели да създаде устойчива връзка между квалифицираните кадри и търсещите такива работодатели в България, помагайки на бизнесите да се развиват в нашата страна. Също така да предоставя качествена и достъпна информация, полезна на кандидатите в тяхното кариерно развитие в различните сфери.

Career Show включва няколко формата.

Career Show Speed Interviews са тематични кариерни събития, фокусиращи се върху конкретни познания на кандидатите по език или сфера на развитие. Те са събрани в кариерна седмица, а уникалното на формата е, че представлява 3-минутни интервюта между фирмите-участници и всеки от предварително селектираните кандидати.

Career Show Awards награждава работодателите в различни категории, за да представи най-добрите примери в страната ни. По този начин своеобразно даваме признание както на фирмите и екипите, които стоят зад добрите работодателски практики, така и представяме такива на кандидатите.

Career Show Online е онлайн видео формат, който ще представя вдъхновяващи видеа и ценни ресурси за търсещи работа и кариерна реализация, както ще дава възможност на предлагащите такава да бъдат от полза на кандидатите.

Материали за медии

Снимки

очаквайте скоро

ПР съобщения

Една от основните цели на кариерното изложение Career Show 2019, което се организира за пръв път тази година на 10-ти септември, е да представи България като страна с чудесни възможности за кариерно развитие и бизнес. „Знаем, че що се отнася до кариерно развитие, красотата на страната ни не е достатъчна. Ние виждаме възможностите за квалифицираните […]

Read more