Научете повече за Career Show

Career Show са поредица от кариерни събития за квалифицирани кадри и топ таланти.

Описание на Career Show

Накратко

Career Show са поредица от кариерни събития за квалифицирани кадри и топ таланти. Целта на създателите е да покаже, че България предлага отлични условия за кариера и по този начин да се привлекат качествени кадри в страната, както и да се намали изтичането на такива извън България.

Нещо повече…

Career Show са поредица от уникални кариерни събития за квалифицирани кадри и топ таланти. Целта на създателите е да покаже, че България предлага отлични условия за кариера и бизнес и по този начин да се привлекат качествени кадри в страната, както и да се намали изтичането на такива извън България.

Това са не просто събития, а платформа за предоставяне на качествена кариерна информация, полезна за всеки, който търси висококвалифицирана работа.

В портфолиото на Career Show са няколко уникални формата.

Career Show Expo

Кариерното изложение на България за квалифицирани кадри и топ таланти. 150+ топ работодатели, 2000+ квалифицирани кадри, 30+ съпътстващи активности

Speed Interviews

Speed interviews са бързи интервюта за работа, на които кандидати се представят пред 5-10 работодатели. Уникалното на този формат е, че всяко интервю е 3 минути. Това дава възможност за бързи и ефективни интервюта с висока резултатност! Всяко събитие е различно – насочено към конкретен език или специалност.

Career Show Awards

Career Show Awards са много повече от награди за работодатели. Те са източник на идеи за онези, които търсят вдъхновение. Те са витрина на най-добрите практики, най-оригиналните идеи и най-добрите иновации в света на човешките ресурси и управлението на хора и екипи.

Career Show Online

Career Show Online е онлайн видео формат, който предоставя вдъхновяващи видеа и ценни ресурси за търсещи квалифицирана работа.

Материали за медии

Снимки

очаквайте скоро

ПР съобщения

3 месеца преди самото събитие местата за работодатели вече са почти разпродадени Поради големия интерес от страна на работодателите, Career Show 2019 увеличава местата си за изложители

Read more

Една от основните цели на кариерното изложение Career Show 2019, което се организира за пръв път тази година на 10-ти септември, е да представи България като страна с чудесни възможности за кариерно развитие и бизнес.

Read more

Не изпускай нищо!

Научи първи за всичко кариерно, което предстои :)