Online HR Café

Нека се почувстваме отново „хора“ и да общуваме! Career Show организира срещи „на кафе“ онлайн, за да си поговорим по актуални HR теми и просто да си побъбрим за нещата от живота…

четвъртък | 26 Март 2020 | 10:00

С Николай Николов

Николай Николов работи в настоящата си компания, с малко прекъсване, от самото й създаване през 2006. Работил е в сферата на човешките ресурси в банковия и финансов сектор – HVB Bank Biochim, UniCredit Bulbank and Societe Generale Expressbank, ПОД Бъдеще. В момента е съдружник и управител в Horizons Bulgaria и партньор в CEO Search Bulgaria. Възприема себе си като HR консултант и управител на малък бизнес, кариерен консултант и съветник, хедхънтър, но най-вече като HR професионалист. Активно участва в създаването и развива 2 от най-големите професионални общности – HR Bulgaria и CEO Club Bulgaria, всяка от които с повече от 3000 членове.

четвъртък | 02 април 2020 | 10:00

С Майко Мила!

Майко Мила! е онлайн родителски проект, създаден през април 2016-та година, в подкрепа на жените и майките. Платформата се стреми да бъде място, което по забавен начин да обръща внимание на женските проблеми, вълнения и емоции, а различните гледни точки по всякакви теми са добре дошли. Освен традиционните за майчинството и родителството теми, обръщат внимание и на сериозни проблеми като домашното насилие, професионалната реализация, финансовата независимост на жените и т.н.

Минали събития

HR Meet-ups

Не изпускай нищо!

Научи първи за всичко кариерно, което предстои :)