30 ноември 2021 | Онлайн

Очаквайте пълния списък скоро!

Василена Вълчанова

маркетинг консултант, трейнър и презентатор

9:00 – 9:30

Топ навици за успешни маркетолози

Какво отличава продуктивните професионалисти от останалите? Те инвестират в изграждането на навици – автоматични действия, които им позволяват постоянно да се развиват в желаната посока, без да хабят излишни усилия. В тази презентация маркетинг консултантът Василена Вълчанова ще ви представи водещите навици, които ще ускорят кариерната еволюция на всеки млад маркетинг професионалист. Ще видите и инструменти и ресурси, с които лесно да интегрирате тези навици в своето ежедневие.

Marketing

Вергиния Накова

основател, Market Up и Training Academy

10:00 – 10:30

Петзвездно обслужване – скритият коз за иновации на бизнеса

Качественото обслужване на клиенти е едно от най-големите предизвикателства пред бизнесите в България и в световен мащаб. С подобряването на уменията за професионално обслужване бизнесите достигат не само до все повече лоялни клиенти, но и гарантират своето бъдещо развитие. Заедно с Вергиния ще разгледате един от най-важните инструменти за обслужване на клиенти и справяне с конфликтни ситуации, който можете да прилагате в различни сфери – акаунт мениджмънт, магазини, Хорека сектор и др. С този инструмент ще можете успешно да разрешавате и междуличностни конфликти.

Customer Service

Христо Кафтанджиев

професор в Катедра „Връзки с обществеността и реклама”, СУ

11:00 – 11:30

Ефективните сторителинг стратегии

В сесията на Христо ще разберете кои са най-ефективните сторителинг стратегии – от гледна точка на персонажите на сторителинга, на основните функции на сторителинга, на потребителите, на стоките и на медиите. Ще научите повече за вълшебните средстава в сторителинга, кои са героите, злодеите, красавиците и помагачите в маркетинговия сторителинг.

MarketingStorytelling

Таня Георгиева

Маркетинг Специалист, Alorica

14:00 – 14:30

Employer Branding – защо всяка компания трябва да инвестира в тази стратегия

Статистиката за 2020 е, че всяка секунда получаваме 1.7 MB информация. В свят, в който може да направиш проучване за всичко, преди да вземеш решение, е важно каква стратегия ще има всеки работодател, за да привлече подходящите кандидати. Employer Branding е все още новост за много компании, но и несъмнено е начин за успешен бизнес. Включете се в сесията на Таня, за да разберете как Employer Branding помага на бизнесите да се развиват.

MarketingEmployer Branding

Христина Банчева

Head of Marketing, Devrix

15:00 – 15:30

Маркетинг в дигитална ера – връзката между иновации, бизнес и маркетинг за успешна уеб стратегия

В своята сесия Христина ще разкаже за подхода в установяването на стабилна връзка между бизнес стратегия, маркетингова експертиза и иновативни идеи за изграждане на успешна уеб стратегия. Включете се в сесията, за да дискутирате важността от връзка между трите в съвременния дигитален свят.

MarketingDigital Marketing

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)