За лекторите

Магдалена започва кариерата си на геолог през 2011 година още като студент. От 2012 е част от екипа на рудник „Челопеч“, като в момента е геолог „Ресурси“. Занимава се с интерпретация на геоложки данни с помощта на различни минни софтуери, създаване на триизмерни геложки модели и поддържане на геоложка база данни в acQuire и MS-SQL за рудници „Челопеч“ и „Крумовград“.

Лъчезар работи като лаборант „Изследователска лаборатория“ и технолог „Изследвания и Проекти“. Участва в реализирането на „Пиритния проект“ – едно голямо производствено предизвикателство. Работи за интегрирането на нови приложения за анализ на данни на софтуера Microsoft – Power BI, като има личен принос в реализирането на проекта.

За темата

Минният бизнес – място за модерни хора и нови технологии

Подземният медно-златен рудник „Челопеч“ на „Дънди Прешъс Металс“ е единственият в света със 100% надеждно wi-fi покритие на 600м под земята и първият, който използва самообучаващи се дронове за работа в подземни условия. Разберете повече за високотехнологичните страни на минната индустрия и възможностите за развитие там.

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)