За лекторите

Андрей Арнаудов и Иван Христов са основатели, собственици и продуценти в продуцентската компания „Междинна станция“. Основната дейност на фирмата е продуциране и производство на предавания в почти всички телевизионни жанрове. Иван и Андрей поставят началото на вече познатото телевизионно дуо и се превръщат в най-популярната телевизионна двойка. През своята дългогодишна история „Междинна станция“ реализира над 30 телевизионни формáта. Тя е и първата българска ТВ компания, която продуцира предавания в чужда държава. От 1998 г. Андрей и Иван работят в екип – в телевизия „Демо” с предаването „Кому е нужно?” и в телевизия „Ден” с предаванията „Междинна станция” и „Сблъсък”.

Андрей Арнаудов е и основател на проекта „ДНК – Движение за национална кауза“. От скоро стартира и проекта BULGARIA WANTS YOU, който цели не само да привлече българи от чужбина обратно у нас, но и да задържи българите в страната на местния трудов пазар, като им предлага възможности за работа и информация за живота в различните региони на страната.

За темата

Едно от най-срещаните професионални качества в CV-тата е умението за работа в екип. Дали много пренебрегват същността му? Заедно с Иван и Андрей ще поговорим относно темата „Работа в екип – клише или път към успеха“ – за силата да имаш добър екип, ефективността, тайните на успешното сътрудничество и общата цел.

Искате да ви напомним?

Оставете ни имейл и ще ви пишем седмица преди събитието!  :)