Информация за изложителите

60K
60K

Сектор: Аутсорсинг
60К е средно голяма фирма и е сред индустриалните лидери на Балканите. Предлагат на клиентите си уникален модел, който осигурява високо качество на услугата, международен обхват и високо конкурентна структура на разходите. Поставят екипа си на първо място и се стремят да развиват добра култура и отлична работна среда. Инвестирането в екипа гарантира, че 60К развива най-ценния си ресурс и повишава репутацията на компанията на пазара като партньор и работодател.

Прочетете повече
A Data Pro
A Data Pro

Сектор: Медии
A Data Pro е международна компания с над 15 години опит в предлагането на услуги като информационен мениджмънт, бизнес съдържание и медийни анализи. Тяхната мисия е да създават смисъл в информацията по нов начин. Ангажираността към клиентите се изразява в принципа, че техните клиенти са техни партньори. Разбират бизнеса им, признават целите им и се стремят да надхвърлят очакванията им.

Прочетете повече
A1 Bulgaria
A1 Bulgaria

Сектор: Телекомуникации
A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите 4 000 служители телекомът предоставя мобилни и фиксирани услуги до над 4,5 милиона клиенти. Компанията предлага и високоскоростен интернет, цифрова телевизия и сателитна телевизия. A1 цени високо доверието и лоялността, които са в основата на успеха и добрите бизнес отношения между компанията и нейните клиенти, партньори, инвеститори и служители.

Прочетете повече
Actavis
Actavis

Сектор: Фармация
Actavis е водеща световна фармацевтична компания, която ежедневно предоставя висококачествени, ориентирани към клиента решения в областта на здравеопазването за милиони пациенти по света. В България работят три независими структури: производствена компания, търговска част и структура, която има глобални функции, които работят на корпоративно ниво и обслужват целия свят.

Прочетете повече
Adecco
Adecco

Сектор: Човешки ресурси
Международната група за подбор на персонал Adecco, работи в страната чрез местното си дружество „Адеко България“. Предлагат хиляди позиции из цялата страна. Основната им мисия е да предвиждат нуждите на клиентите си и да работят единствено по най-високите стандарти, за да предложат персонализирани и ефикасни решения.

Прочетете повече
AIESEC in Bulgaria
AIESEC in Bulgaria

Сектор: НПО
AIESEC е международна младежка организация, управлявана изцяло от младежи. Намира се в 120+ държави по света. Основната и дейност са доброволческите, предприемаческите и професионалните стажове в чужбина.Чрез тях един млад човек успява да развие своите професионални и личностни качества. Младежите в организацията сами създават и предоставят тези стажове на своите връстници, защото вярват, че младото поколение е ключа към формиране на по-добро бъдеще и постигане на мир и равенство между хората.

Прочетете повече
AIG
AIG

Сектор: Застраховане
AIG е водеща световна организация в областта на общото застраховане, предоставяща застраховки имущество и злополука на повече от 70 милиона клиенти по цял свят. С една от най-широките за сектора гами от продукти и услуги, задълбочен експертен опит в ликвидацията на щети и отлична финансова стабилност, AIG дава възможност както на корпоративните, така и на индивидуалните си клиенти да управляват риска с увереност.

Прочетете повече
Allianz
Allianz

Сектор: Застраховане
Алианц България Холдинг е първата финансова група у нас, която предлага комплексно застрахователно и финансово обслужване на своите клиенти в пет сектора: общо застраховане, животозастраховане, пенсионно осигуряване, банкови услуги и лизинг. Грижат се за имуществото на клиентите си, за тяхното здраве и живот, за техните мечти и стремления, за развитието на техния бизнес.

Прочетете повече
Apex Fund Services
Apex Fund Services

Сектор: Финанси и Одит
Apex е глобална организация за финансови услуги, която запазва фокуса върху високите нива на обслужване на клиенти, предоставяни на местно ниво. Apex предлага пълен набор от продукти, които обграждат основните му счетоводни услуги, от регулаторни решения до услуги в средния офис, обхващащи цялата верига на стойност за своите клиенти.

Прочетете повече
Astrea
Astrea

Сектор: Консултантски услуги
Астреа Рикрутмънт е изцяло българска компания, създадена през 2007 година с една основна мисия – да бъдат различни. Превръщат това виждане в основен двигател на техните усилия да са винаги на разположение, когато клиентите и партньорите им имат нужда от тях, за да ги консултират и напътстват при вземането на важни решения. Техните ценности са: професионална отговорност, лична и социална ангажираност, конфиденциалност, етила и съчетаване на добрите практики с иновационни подходи.

Прочетете повече
B Eye
B Eye

Сектор: ИТ
B EYE е единствената българска компания, специализирана в разработката на Системи за Бизнес Анализ (Business Intelligence) и Моделиране и Планиране, която работи с клиенти, класирани във Fortune 500. B EYE е млада, бързоразвиваща се и динамична компания, която инвестира в таланта и вярват, че за да постигнат голям успех, на първо място трябва да имате правилната мотивация за това, желанието да излезете извън зоната на комфорт и възможността да видите голямата картина.

Прочетете повече
Bilda
Bilda

Сектор: Инженерство
Стремейки се да оптимизират своята работа и да отговорят на предизвикателствата, пред които е изправена строителната индустрия, екипът на STOA замисля идеята за универсална модулна система за изграждане на разнообразни приложения в строителството и разработва технологията BILDA.
BILDA е иновативна технология за сглобяване на конструкции и механично фиксиране на облицовъчни панели.

Прочетете повече
BNP Paribas PF
BNP Paribas PF

Сектор: Финанси и Одит
БНП Париба Лични финанси, България е клон на международната банка BNP Paribas Personal Finance S.A. Отговорен кредитор и специалист в кредитирането. Най-голямата дистрибуционна мрежа в страната, като предлага услугите си в близо 2 500 обекта, в това число и собствена клонова мрежа от 45 представителни офиса в цялата страна. Компанията работи с екип от 1 000 служители.

Прочетете повече
Bosch Software Innovations
Bosch Software Innovations

Сектор: ИТ
В Bosch Software Innovations проектират, разработват и управляват IoT проекти и придружават клиентите си по пътя на дигиталната им трансформация. Офисът на Bosch в София, България е резултат от мащабен проект, реализиран главно от малки екипи от сътрудници. Самите те оформят собствената си бъдеща работна среда, където сега разработват уникални IoT решения. Разполагат с модерно оборудване и мебели, просторни зали за срещи, кът за игра и стаи за релаксация. Иновативните работни концепции позволяват високо ниво на фокус върху дигиталното сътрудничество с клиенти и колеги.

Прочетете повече
British American Tobacco
British American Tobacco

Сектор: Продажби
„Бритиш Американ Табако Трейдинг“ ЕООД е българското представителство на мултинационалната тютюнева компания „British American Tobacco plc“. Интегрират над 100-годишен световен опит и подход на „British American Tobacco plc“ с експертизата си и познания, придобити на местно ниво, за да имат успех на пазара.

Прочетете повече
British Council
British Council

Сектор: Образование
Британски съвет е международна организация на Обединеното кралство за културни връзки и образователни възможности. Работят в областите Изкуства, Английски език, и Образование и общество – в това число наука и спорт, и по този начин допринасят за повишаване на сигурността и просперитета на Обединеното кралство и повече от 100 държави по целия свят, където имат представителство.

Прочетете повече
Bulgarian National Bank
Bulgarian National Bank

Сектор: Публичен сектор
Българската народна банка е една от най-старите национални институции, създадена непосредствено след възстановяването на българската държава. Тя има ключова роля в българската икономика и полага грижи за поддържане на устойчивостта на българската парична единица, както и за укрепването и развитието на банковата и кредитната система на страната.

Прочетете повече
C3i Solutions
C3i Solutions

Сектор: Аутсорсинг
C3i Solutions е международна технологична компания, специализирана в предлагането на ИТ услуги и аутсорсинг на бизнес процеси (BPO) за фармацевтични и биотехнологични компании, както и за компании производители на храни и напитки. C3i Solutions има повече от 35 години опит в предлагането на услуги за клиенти в цял свят на 30 езика. В компанията работят повече от 3800 служители в 12 центъра за обслужване на клиенти. C3i Solutions е част от HCL Technologies, Inc.

Прочетете повече
Camelot ITLab
Camelot ITLab

Сектор: ИТ
Camelot ITLab като една от най-големите световни консултантски фирми в областта на информационните технологии се ангажират с високи постижения в оптимизирането и дигитализирането на ключовите процеси на клиентите си. Camelot ITLab е член на международната Camelot Group със своите 1800 служители по целия свят и дългогодишен партньор на SAP и други водещи ИТ компании, което им позволява да научат за най-новите технологии, преди да са достъпни за обществеността.

Прочетете повече
Cargill Bulgaria
Cargill Bulgaria

Сектор: Аутсорсинг
Cargill създава връзки в цялата глобална хранителна система, за да спомага за процъфтяването на света. Tе свързват фермерите с пазарите, клиентите с устойчиви решения за хранене и изхранват света. Всеки ден осъществяват връзката между фермери и пазари, между клиенти и продукти, между хората и животните с храната, от която се нуждаят, за да просперират. Целите и средата в Cargill повишават, активират и поддържат амбициите и очакванията на всички от екипа.

Прочетете повече
Cargotec
Cargotec

Сектор: Производство
Стратегията на Cargotec има за цел да осигури печеливш растеж чрез фокусиране върху клиентите, услугите, дигитализацията и производителността. Тяхната цел е да помогнат за ускоряване на успеха на Cargotec чрез предоставяне на глобални бизнес услуги в световен мащаб в областта на финансите, човешките ресурси и непреки поръчки. Като работодател искат да се съсредоточат върху личностното развитие и създаването на лидерство от световна класа.

Прочетете повече
Centio
Centio

Сектор: ИТ
CENTIO Professional IT Security вече над 15 години успешно интегрират и комбинират възможностите на водещи глобални решения за защита на информацията на българския пазар. Грижат се за спокойствието на над 800 компании и им дават възможност да се концентрират върху бизнеса си. За ефективността и производителността на решенията им се грижи екип от сертифицирани специалисти, отговарящи на изискванията на водещи международни сертификати като CompTIA Security +, OSSTMM и др.

Прочетете повече
Chariot Electricbus
Chariot Electricbus

Сектор: Продажби
Chariot Motors е иновативна компания в областта на производството и дистрибуцията на електрически автобуси на европейския пазар. Те са първата фирма, която предоставя екоавтобус в България.

Прочетете повече
Coca-Cola European Partners
Coca-Cola European Partners

Сектор: Финанси и Одит
Coca-Cola European Partners е лидер в един от най-големите сектори за бързооборотни стоки на най-значимите пазари в Европа. Предлагат на потребителите си някои от водещите световни марки и богат избор от висококачествени напитки, със или без захар и калории. В 13 държави, техните служите произвеждат, продават и разпространяват най-обичаните марки напитки в света за повече от 300 млн. души.

Прочетете повече
Coca-Cola HBC
Coca-Cola HBC

Сектор: Продажби
Кока-Кола ХБК е една от водещите бутилиращи компании на търговските марки на The Coca Cola Company. Компанията избра да разположи в България своите центрове за споделени услуги за всички страни в групата. Тук са центровете за финансови услуги, услуги, свързани с човешките ресурси и ИТ услуги., предоставящи финансови услуги, свързани с човешки ресурси и ИТ услуги на всички страни в Групата.

Прочетете повече
Codix Bulgaria
Codix Bulgaria

Сектор: ИТ
Codix е софтуерна компания, разработила iMX. Неговата иновативна комбинация от технологии оптимизира бързото внедряване на инструменти, персонализирани да отговарят на изискванията на всеки клиент, което го прави водещ софтуер в няколко индустрии. Codix се превърна във водещ доставчик на софтуер за събиране на дългове, търговски финанси, ИТ системи за кредитиране на база активи и търговско финансиране.

Прочетете повече
Concentrix
Concentrix

Сектор: Аутсорсинг
Concentrix Bulgaria е американска компания в топ 100 аутсорсинг компании в света с над 100 000 служители в повече от 25 държави, фокусирани върху предоставянето на висококачeствени бизнес услуги. Инвестират в служителите си, за да може те да растат и да се развиват както с тях така и с техните клиенти, за това им предоставят и необходимата среда за този процес.

Прочетете повече
Crypto
Crypto

Сектор: Финанси и Одит
Мисията на Crypto e да ускорят прехода на света към криптовалута. Техните основни ценнности са: ясна мисъл, находчивост, решителност, стремеж към правилните неща, екипност.

Прочетете повече
CXG
CXG

Сектор: Аутсорсинг
CXG е бързоразвиващ се доставчик на BPO в ЕС. Техния гъвкав, мащабен и приспособим модел е доказано, че дава резултати, като в същото време минимизира разходите и риска. Познават и извършват поддръжка на клиенти, изследвания, обработка на данни и други.

Прочетете повече
Digital PRO
Digital PRO

Сектор: Образование
DigitalPRO е лицензиран център за Професионално Обучение към НАПОО от Министерски съвет. Целта на програмата DigitalPRO е да направи трайна връзка между Бизнеса и Държавното образование, предоставяйки достъпно, цялостно и модерно обучение по темите в Дигиталния Маркетинг, което може да се приложи и да постигне резултати в реална среда.

Прочетете повече
dm Bulgaria
dm Bulgaria

Сектор: Продажби
dm принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Откриват своя първи магазин в България през януари 2009г. в гр. Видин. На територията на страната компанията има 76 работещи магазина в 25 града. Важна част от доброто клиентско изживяване е и компетентната консултация. Затова dm България инвестира в обучението на своите служители и работи за въвеждането на нова професия за България – „дрогерист“.

Прочетете повече
DXC Technology
DXC Technology

Сектор: ИТ
DXC Technology е американска ИТ корпорация, която възникна през 2017 в резултат от сливането на Computer Sciences Corporation (CSC) и Enterprise Services компанията на HPE. Компанията предлага цялостни ИТ решения като обслужва над 6 000 клиента, в повече от 70 страни. Благодарение на своите професионалисти покрива широк спектър от индустрии. Мисията им е да помагат на своите клиенти в пътя им към ИТ иновациите и да съпътстваме тяхната дигитална трансформация.

Прочетете повече
Dynamic Solutions Group
Dynamic Solutions Group

Сектор: Човешки ресурси
Dynamic Solutions помага на клиентите си да организират своите операции и да развиват бизнеса си, като комбинират ERP и BI решения с най-добрите практики в консултирането и IT услугите. Развиват се в областите на CRM системи, ERP системи, IT Management Services и си партнират с Microsoft, Qlik, K3, Scalable, Incadea, LS Retail и други технологични лидери, за да гарантират, че клиенти им ще се възползват от постоянна надеждност и оригиналност на решенията.

Прочетете повече
Easy Consult
Easy Consult

Сектор: Човешки ресурси
Easy consult е една от най-бързо развиващите се компании в сектор човешки ресурси в България. Техният успех се дължи на екипа от специалисти, познаващи отлично работата си и обединени от желанието да реализират креативни решения на пазара. Консултират и работят с български и международни компании, на които предоставят достоверна информация и качествени услуги.

Прочетете повече
EGT Interactive
EGT Interactive

Сектор: ИТ
EGT Interactive създава ново поколение онлайн казино софтуер и игрални решения, които се ползват от водещи казино оператори по света. Пълната функционалност и оригиналният вид на най-популярните казино игри са интегрирани в софтуерна платформа с интелигентен интерфейс, която гарантира автентично казино изживяване в движение. EGT Interactive се разраства бързо чрез постоянни иновации, внимание към детайла и първокласна поддръжка. Всеки аспект на продуктите им е създаден и ориентиран към нуждите на клиента.

Прочетете повече
Emerchantpay
Emerchantpay

Сектор: ИТ
Emerchantpay е световен лидер в предоставянето на онлайн, мобилни и POS средства за разплащане. Тяхната главна цел е да подпомагат различни по големина компании от различни сектори, непрестанно да разширяват и подобряват порфолиото си от платежни инструменти. Предлагат комплексни решения, които целят максимално ефективно увеличаването на приходите на търговците, базирайки своите услуги върху висока сигурност, богато портфолио от най-търсените платежни методи, както и други банкови услуги.

Прочетете повече
Enekod
Enekod

Сектор: Инженерство
Като лицензиран търговец на ел.енергия, основната дейност на ЕНЕКОД АД е търговията с активна електрическа енергия, като извършва сделки на територията на България, износ, внос и транзит на електрическа енергия. Дружеството доставя ел. енергия до крайни клиенти, които са участници на свободния пазар. С цел оптимизация на енергийните разходи на своите клиенти и партньори, дружеството предоставя и инженерингови и софтуерни решения за по-висока енергийна ефективност и енергиен мениджъмънт.

Прочетете повече
Engineer.bg
Engineer.bg

Сектор: Медии
Инженер.bg e интернет-базирана информационна медия, с мисия да отговори на потребностите от актуална и коректна информация на инженерната общност в България. Платформата е създадена в съзвучие със съвременните тенденции в изграждането на подобни медии. Структурата й е разработена с оглед максимално улеснен достъп до информационното съдържание. Платформата предлага неограничен достъп до съдържание; напълно отворен инженерен форум; безплатна инженерна борса; текстови, аудио и видео материали; оптимизирана търсачка и мн. др.

Прочетете повече
ETEM
ETEM

Сектор: Производство
ETEM заема лидерски позиции в областта на алуминиевата индустрия и е сред най-обещаващите компании в Югоизточна Европа. ЕТЕМ е първата компания, която изцяло е интегрирала процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция. Търсят хора с креативен и новаторски дух и положителна нагласа.

Прочетете повече
Evalato
Evalato

Сектор: Софтуеър
Днес Evalato е предпочитаното решение на организаторите на награди и мениджърите на програми в над 80 страни на 6 континента и има една от най-бързо развиващите се потребителски бази на пазара. Сред нашите клиенти са имена като Forbes, Bloomberg, UN, WWF, Червен кръст, Университет в Торонто, Американска федерация за реклама, Асоциация на азиатските тихоокеански авиолинии, BNP Paribas.

Прочетете повече
Eventex
Eventex

Сектор: Онлайн конкурс
Основана през 2009 г., за да отпразнува креативността, иновациите и ефективността в бранша, днес Eventex Awards е най-желания и разпознаваем конкурс в света на събитията – истински символ на високи постижения. Форумът отличава организаторите на събития и техните партньори, като има за цел да насърчава лоялната и позитивна конкуренция в събитийния бранш.

Прочетете повече
Experian
Experian

Сектор: ИТ
Experian® е глобален лидер в предоставянето на информация, аналитични решения и маркетинг услуги на организации и потребители, с цел по-добро управление на риска и вземане на благоприятни търговски и финансови решения. Използвайки всестранните си познания за хора, пазари и икономики, помагат на компаниите да създадат и управляват отношенията с клиенти си, за да направят търговската си дейност по-печеливша. Осигурява по-добро финансово здраве и по-големи възможности на потребителите, като им помага да разбират, управляват и защитават личните си данни.

Прочетете повече
Festo
Festo

Сектор: Производство
Festo e водещ световен лидер в областта на автоматизиращата технология, индустриалните обучения и образователни програми. Тяхната цел е максимална производителност и конкурентоспособност на клиентите им. Предмет на дейност: компоненти и системи за индустриална автоматизация; дидактика; услуги за енергоспестяване.

Прочетете повече
FXCM
FXCM

Сектор: Финанси и Одит
FXCM са американската брокерска компания, която е специализирала работата си във валутната търговия. Фирмата търси широк спектър от умения, но основните области на фокус са техническа поддръжка, обслужване на клиенти и бек офис дейности.

Прочетете повече
GemSeek
GemSeek

Сектор: Маркетинг и PR
GemSeek е фирма за пазарни изследвания и анализ на данни. Тяхната мисия е да предоставят данни, които са базирани на факти, фокусирани върху стимулирането на растежа и имат измеримо въздействие върху бизнеса. Гарантират, че данните са открити и лесно достъпни за всички хора от организацията.

Прочетете повече
GfK
GfK

Сектор: Аутсорсинг
GfK обичат данните и науката и знаят как да направят връзка между тях. Обръщат внимание на детайлите и точността. Те са мрежови инженери, които правят анализи от световна класа и осигуряват препоръки за действия с помощта на водещи, модерни технологии.
Намират се в уникалното положение да обработват лични данни и данни на трети страни с цел изготвяне на важни прогнози, изводи и препоръки за пазара и потребителите.

Прочетете повече
Guzik
Guzik

Сектор: ИТ
Guzik Technical Enterprises предлага тестови решения за индустрията на дисковите устройства, както и инструменти за придобиване на вълнови сигнали за взискателни приложения на ATE и OEM в авиониката, сигналното разузнаване, военната електроника, физиката, астрономията, полупроводниците и редица други дисциплини.

Прочетете повече
Hedgeserv
Hedgeserv

Сектор: ИТ
HedgeServ набират, обучават и мотивират постонно най-добрите служители. Имат над 1200+ професионалисти в световен мащаб в офиси в Ню Йорк, Лондон, Бостън, Дъблин, Люксембург, Сидни, Чикаго, Полша, България и др. Предлагат различни възможности в счетоводство, услуги за инвеститори, корпоративно счетоводство, ИТ и администрация. Ако желаете предизвикателна и възнаграждаваща кариера, може да я намерите при тях!

Прочетете повече
Hewlett Packard Enterprise
Hewlett Packard Enterprise

Сектор: ИТ
Hewlett Packard Enterprise са водещи в индустрията на технологичните компании. Техните технологии и услуги помагат трансформирането на клиентите им да станат по-ефективни, по-продуктивни и по-сигурни. Някои от клиентите им управляват традиционни ИТ среди, а други преминават към сигурна, облачна инфраструктура, удобна за мобилни устройства.

Прочетете повече
HP Inc.
HP Inc.

Сектор: ИТ
HP Inc. е една от най-големите американска мултинационална компания в сектора на информационните технологии. Компанията се фокусира върху персоналните системи, решенията за печат и 3D печат, с които помага на бизнеса и индустрията да постига по-добри и видими резултати. HP Inc. създава технологии, които подобряват живота на всички, навсякъде – крайни потребители, малки, средни и големи предприятия и корпорации, вкл. в публичния, здравния и образователния сектор.

Прочетете повече
HRS
HRS

Сектор: Човешки ресурси
HRS е най-динамично развиващата се българска HR агенция и продължават успешно да свързват бизнес проекти и кандидати с голям потенциал. HRS се стреми да опознае културата на компанията и подхожда с гъвкавост спрямо желанията и целите на всеки партньор. Персоналните решения и навременната реакция са малка част от установения им модел на работа. Човекът е неизменен елемент от визията им и отношението им към всеки кандидат се води от взаимно доверие, качествена консултация и обективна обратна връзка.

Прочетете повече
IKEA
IKEA

Сектор: Продажби
ИКЕА е световен лидер в търговията с обзавеждане за дома с 384 магазина в 48 държави. Започваме своята дейност в България чрез „Хаус Маркет“. Към момента оперират 5 магазина в Гърция, един в Кипър и един в България, 5 Центъра за поръчки в Гърция и един в България, както и електронен магазин във всяка държава. Да работиш с тях, е като да работиш със своите приятели. Културата им се основава на споделен дух, ентусиазъм и забавление.

Прочетете повече
Ingram Micro
Ingram Micro

Сектор: ИТ
Ingram Micro e водещ дистрибутор на технологични продукти и услуги. Дейността й е свързана с продажба, закупуване и логистика на хардуерни и софтуерни продукти, както и връзка между ИТ производители и глобалната търговска мрежа. Основна дейност: дистрибуция на информационни технологии – продажби, закупуване и логистика на хардуерни и софтуерни продукти; връзка между ИТ производителите и глобалната търговска мрежа. В България дейността е свързана с административни и аналитични аутсорсинг дейности.

Прочетете повече
Integrated Micro-Electronics Bulgaria
Integrated Micro-Electronics Bulgaria

Сектор: Производство
Интегрейтид Микро-Електроникс България e високотехнологична производствена фирма, част от структурата на световния лидер в областта на автомобилната, индустриална, ВЕИ, телекомуникационната и битовата електроника – Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). Производствените мощности в България се намират в гр. Ботевград, развойното звено на фирмата е в гр. София.

Прочетете повече
Intersport
Intersport

Сектор: Продажби
IIC (INTERSPORT International Corporation),е дружество-майка от групата на INTERSPORT. С годишен оборот от 9,9 милиарда евро и мрежа от 5,500 магазина в 44 страни, INTERSPORT е безспорен лидер на световния пазар на спортни стоки.

Прочетете повече
investEU
investEU

Сектор: Публичен сектор
Kампанията investEU на Европейската комисия има за цел да представи реалния резултат от европейското финансиране върху реални хора чрез реални проекти. Идеята е чрез историите на хора и екипи, получили финансиране, да покажем многобройните възможности, които Европейският съюз осъществява в подкрепа на новите идеи, предлагайки финансиране без възрастови граници, за да модернизира, свърже и развие обществото, в което живеем.

Прочетете повече
IT PROvocator
IT PROvocator

Сектор: Човешки ресурси
IT PROvocator са компания, която специализира в подбора на ИТ специалисти. Целта им е правилните хора да са на точните места и вярват, че това е безпогрешен алгоритъм за успех, удовлетвореност и стабилно развитие. Със създаването на IT PROvocator вярват, че могат да предложат на компаниите ефективна услуга, която да бъде подплатена с консултантски подход и дълбоко разбиране на бизнеса с всички негови специфики. Именно това разбиране ще улесни трудния избор на специалистите в сектора да вземат най-точното за тях кариерно решение.

Прочетете повече
Karieri
Karieri

Кариери е медиата за работа и кариерно развитие на активните професионалисти. Това е вашето мястото с: обяви за работа и обучения, стажове, стипенции и курсове, кариерни съвети, трудовоправна консултация, интервюта с HR специалисти, новини и анализи за пазара на труда.

Прочетете повече
Kaufland
Kaufland

Сектор: Продажби
Kaufland е немска компания, част от групата Schwarz, с дългогодишна история. В момента компанията притежава 59 филиала в 33 града в цялата страна. В последните години Kaufland е безспорен лидер в разпределението на пазарните дялове в ритейл сегмента в България. В Kaufland работят професионалисти с дългогодишен стаж, които са започнали от ниски позиции и сега заемат висши ръководни длъжности.

Прочетете повече
KPMG
KPMG

Сектор: Финанси и Одит
KPMG е една от водещите световни мрежи от независими фирми-членки, които предоставят одитни, данъчни и консултантски услуги. KPMG в България е създадена през 1992 г. Оттогава непрекъснато нарастват и стигат до 300+ души, работещи от офиси в София и Варна. Имат водеща позиция на българския пазар за професионални услуги с повече от 650 клиенти.

Прочетете повече
Kreston Bulmar
Kreston Bulmar

Сектор: Финанси и Одит
Крестън БулМар е най-голямата счетоводна компания в България. Разполагат с повече от 28 офиса в страната, над 250 души персонал и над 4 000 постоянни клиенти. Растежът на клиентите осигуряваме чрез проактивност, управленско счетоводство и комплексни бизнес консултации, и решения. Растежът на икономиката като цяло, осигуряват чрез растежа на многобройните наши клиенти. Те са компания на Знанието, Възможностите и Развитието.

Прочетете повече
Lab08
Lab08

Сектор: ИТ
Lab08 са екип от опитни технологични лидери и разработчици на софтуер, които споделят убеждението, че заедно с клиентите си правят най-добрите иновации. Тяхната култура се определя от хора, които се работят в приятелска среда, минимална йерархия, доверие и прозрачност.

Прочетете повече
Lidl
Lidl

Сектор: Продажби
Lidl е една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа. Стартира своята дейността си на българския пазар през 2010 г., като открива едновременно 14 магазина в 11 града в страната. Днес магазините са вече 86 в 45 български града. Принципите за успех са практичност, гъвкавост и приветливост. Залагат на опростени структури и се концентрират върху важните неща.

Прочетете повече
Lilly Drogerie
Lilly Drogerie

Сектор: Продажби
Верига Лили Дрогерие работи на територията на България от началото на 2010 година, към момента на територията на страната разполагат с над 70 магазина. Днес в дрогерии Lilly работят над 1 500 души в съответствие с ISO стандартите за качество.

Прочетете повече
Lufthansa Technik
Lufthansa Technik

Сектор: Производство
Луфтханза Техник Груп е световен лидер в основния ремонт и поддръжка на самолети, самолетни компоненти и двигатели. Българското подразделение е основано през 2007 г. на обща площ от 50 000 кв. м и е специализирано в базово и линейно обслужване на тясно корпусни самолети от семейството на Airbus и Boeing. Към момента в компанията работят над 1 000 служители.

Прочетете повече
M2M Services
M2M Services

Сектор: ИТ
M2M Services е българска компания, специализирана в разработката на хардуер, софтуер и услуги за пренос на данни за нуждите на фирмите в областта на сигурността и охраната. Продуктовата им гама включва: решение за надежден многоканален пренос на алармени събития, съвместимо с всички алармени централи и мониторингови софтуери.

Прочетете повече
Manpower
Manpower

Сектор: Човешки ресурси
Менпауър България е световен лидер в професионалните решения по подбор на персонал и управление на човешките ресурси. Лидер при новаторските решения, свързани с човешкия капитал, създава и предоставя ключово значими решения, които помагат на клиентите да постигнат бизнес целите си, като повишат своята конкурентноспособност.

Прочетете повече
MBL
MBL

Сектор: Недвижими имоти
MBL е компания специализирана в областта на бизнес имотите, която успява да намери комплексни решения за клиентите. Имат перспектива, която е ориентирана към клиента, което води до здрави партньорски отношения. Техният екип е с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.

Прочетете повече
MDV Training
MDV Training

Сектор: Образование
MDV Professional Education представлява един от лидерите в професионалното образование на българския пазар – BPP Professional Education. Вече почти 40 години BPP Professional Education помага на стотици хиляди студенти и работодатели от цял свят да постигнат целите си чрез онлайн и присъствените обучения, които организира.

Прочетете повече
Mebeli Videnov
Mebeli Videnov

Сектор: Производство
„Мебели Виденов“ е бранд със сериозно пазарно присъствие в България и се стремят да се утвърдят на пазара като компания, която познава, разбира и се грижи за своите клиенти. Предоставя и широки възможности на служителите си в професионалното им израстване. Компанията предлага динамична и предизвикателна работна среда и широк спектър професии в редица области като продажби, логистика, маркетинг и корпоративни комуникации, ИТ, финанси, строителство и експанзия и много други.

Прочетете повече
Melexis
Melexis

Сектор: Инженерство
Melexis е глобална инженерна компания и световен лидер в проектирането, разработването и доставянето на решения в сферата на микроелектрониката. Melexis идва в България през 2000 г. и се разраства значително, като днес екипът наброява над 500 човека. От основаването в София до днес са разработени над 65 нови продукта и са доставени над 5 млрд. чипа към клиенти.

Прочетете повече
METRO
METRO

Сектор: Продажби
МЕТРО Кеш енд Кери България е верига магазини за търговия на едро, с уникален b2b формат, ориентирана изключително към професионални клиенти от малкия и среден бизнес (юридически лица и независими предприемачи), отличаваща се с богатия си асортимент и професионалната насоченост на продуктите и услугите си.

Прочетете повече
Mirela
Mirela

Сфера: Недвижими имоти
„МИРЕЛА” е подчинена на силата на информацията, предимството на добрата комуникация и следването на високи професионални стандарти при осъществяване на брокерската дейност с недвижими имоти. Над 25 години МИРЕЛА работи успешно на пазара на недвижими имоти в България и изгради своя печеливша концепция за вътрешна организация и работа с клиенти, позволяваща непрекъснато разширяване на дейността и формирането на сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Прочетете повече
Modis Bulgaria
Modis Bulgaria

Сектор: Аутсорсинг
Модис е глобален лидер в предоставянето на професионални ИТ, инженерни и здравни решения. Модис България предоставя IT Service Desk и Data Center поддръжка, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения на клиентите от цял свят. В компанията работят над 1200 човека, осигуряващи гъвкави и адаптивни решения, позволяващи бързо и лесно да развиват бизнеса си.

Прочетете повече
Novi Global Recruitment
Novi Global Recruitment

Сектор: Човешки ресурси
Novi Global е компания за набиране на персонал, която работи по нов начин, в световен мащаб, откъдето идва и името им. Въпреки че правят това, което всички други компании за набиране на персонал, с които сте свикнали, те предлагат много повече: те наистина са глобален „магазин“ за набиране на персонал. Техните консултанти работят с едни от най-добрите компании в света.

Прочетете повече
nPloy
nPloy

Сектор: Човешки ресурси
nPloy е приложение, което си поставя за цел да разреши най-често срещаните проблеми при търсенето на работа. nPloy е мобилно приложение, което въвежда технологична иновация в процеса на търсене на работа. Приложението пести време и свързва работодателите с кандидатите на база взаимни интереси, опит и умения, а не спрямо обява или позиция.

Прочетете повече
Orbico
Orbico

Сектор: Продажби
Орбико Груп е водещ дистрибутор на голям брой качествени и световно известни продукти в областта на козметиката, хранителните и нехранителни продукти, електрически уреди, фармацевтични продукти, играчки, текстил, цигари, моторни масла. С екип от професионалисти предлагат цялостни и всеобхватни бизнес решения за продажби, логистични услуги, маркетинг и бранд мениджмънт за цялата гама от портфолиото си.

Прочетете повече
OTP DSK bank
OTP DSK bank

Сектор: Финанси и одит
Банка ДСК разполага с най-голямата клонова мрежа в България, има несравнима инфраструктура за предлагане на своите услуги, добре познава местния потенциал и осигурява високо ниво на обслужване чрез индивидуален подход и пълна гама от банкови продукти и услуги, изцяло съобразени с нуждите на малкия и среден бизнес в цялата страна.

Прочетете повече
OTP Expressbank
OTP Expressbank

Сектор: Финанси и одит
През 2019 г. „Банка ДСК“ ЕАД финализира сделката за придобиване на „Сосиете Женерал Експресбанк“ АД и нейните дъщерни дружества в България. Дотогава „Сосиете Женерал Експресбанк“ ще извършва дейността си под името и с търговската марка „Експресбанк“. Банка ДСК отличава като банката с най-голям брой клиенти и е лидер по доверие сред потребителите на финансови услуги. Като модерна компания с дългосрочна стратегия за развитие и мащабна дигитална трансформация инвестират в развитието на иновативни офиси, модерни продукти и високотехнологични решения за нуждите на клиентите си.

Прочетете повече
Paysafe
Paysafe

Сектор: ИТ
Paysafe Group е водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения. Основната цел на компанията е да предоставя различни възможности в обработването на разплащания, дигитални портфейли и онлайн парични решения.

Прочетете повече
Philip Morris
Philip Morris

Сектор: Продажби
Philip Morris са пионер в разработването на новаторски продукти с потенциал да заменят цигарите. Техният приоритет е да привличат, подкрепят и работят с хора от цялата планета. Техният екип е най-голямата сила и се гордеят с културата си на откритост и уважение. Вярват, че това е голяма част от това, което прави PMI толкова чудесно място за работа.

Прочетете повече
Pontica Solutions
Pontica Solutions

Сектор: Аутсорсинг
Pontica Solutions е българска BPO и ITO компания, предлагаща услуги по консултиране, наемане и структуриране на многоезични екипи, които да извършват комуникацията на клиентите и партньорите им. Разработват и поддържат софтуер. Клиентите на Pontica Solutions са разнообразни – високотехнологични компании, фирми от ритейл и гейминг сектора, както и такива, занимаващи се в онлайн търговия.

Прочетете повече
Postbank
Postbank

Сектор: Финанси и Одит
Postbank се стреми да бъде най-сигурната, достъпна и иновативна финансова организация в България – предпочитан работодател и партньор на клиентите във всеки етап от живота им. Postbank е водеща, динамично развиваща се банка, която цени личните качества и се насърчава развитието на служителите си.

Прочетете повече
PPD
PPD

Сектор: Фармация
PPD е водеща световна организация за научни изследвания, предоставяща цялостни, интегрирани разработки на лекарства, лабораторни услуги и управление на жизнения цикъл. Техни клиенти и партньори включват фармацевтични, биотехнологични, медицински изделия, академични и правителствени организации. PPD прилага иновативни технологии, с ангажимент за качество.

Прочетете повече
ProCredit Bank
ProCredit Bank

Сектор: Финанси и Одит
ПроКредит Банк е ориентирана към развитие търговска банка. Ние предоставяме отлично обслужване както на малките и средните фирми, така и на гражданите, които желаят да спестяват. В своята дейност се придържаме към няколко основни принципа: прозрачността в общуването с клиентите, не насърчават потребителското кредитиране, стремят се да минимизират екологичния си отпечатък и предоставят само услуги, които се основават както на разбирането за състоянието на конкретния клиент, така и на задълбочен финансов анализ.

Прочетете повече
Procter&Gamble
Procter&Gamble

Сектор: Продажби
Американският производител на потребителски продукти Procter & Gamble Co стъпва в България през 1994 г., като създава местно представителство. Базираното в София дружество се занимава с разпространението и маркетинга на продуктите на P&G в страната. Портфолиото на фирмата включва марките Pampers, Tide, Ariel, Always, Pantene, Head & Shoulders, Bonux, Tide, Lenor, Blend a Med, Fairy.

Прочетете повече
Proxiad Bulgaria
Proxiad Bulgaria

Сектор: ИТ
Proxiad България е компания за ИТ услуги, създадена през 2004 г., с офиси в София и Пловдив, в която работят 200+ софтуерни специалисти, разработващи уеб базирани бизнес решения за водещи компании от цял свят. Някои от клиентите им са Ariba SAP, Bousorama, Mailjet и други високотехнологични компании във финансовия и банковия сектор, както и доставчици на B2B софтуерни решения.

Прочетете повече
Rabota.bg
Rabota.bg

Сектор: Човешки ресурси
Rabota.bg става част от компанията Инвестор.БГ АД през 2006 г. Интерактивен сайт за търсене и предлагане на работа, курсове и други обучения. Изключително бърз и лесен за ориентация, който може да се използва като онлайн органайзер на търсенето/предлагането на работа.

Прочетете повече
Raiffeisenbank
Raiffeisenbank

Сектор: Финанси и Одит
Райфайзенбанк е сред водещите универсални банки в страната, предлагаща банкови услуги във всички сегменти – корпоративно и инвестиционно банкиране, малки предприятия и услуги за физически лица. Вярват в бъдещето и управляват промяната. Концентрират се върху възможностите, а не върху невъзможното. Заменят нерешителността с решителност, реакцията с действие.

Прочетете повече
Regiocom
Regiocom

Сектор: Консултантски услуги
regiocom e една от водещите компании в Европа, които доставят услуги на предприятия в сферата на енергоснабдяването, осигурявайки IT-системи, техническа поддръжка и клиентско обслужване. Сред най-големите центрове за обслужване на клиенти с над 20 офиса и над 5.500 служители в Европа. От 2006-та година работят и в България с над 500 служители обслужват клиентите на 5 големи немски фирми в сферата на енергетиката и телекомуникациите.

Прочетете повече
Risk Engineering
Risk Engineering

Сектор: Инженерство
Риск Инженеринг АД е модерна компания със солиден опит в сферата на енергетиката. Дейността ни е свързана с оценка на риска и управление на експлоатационната надеждност на енергийни и големи промишлени обекти. С нарастване броя и сложността на проектите, дружеството придоби ценни познания и разшири обхвата на дейността си до пълен набор от инженерингови и консултантски услуги и изгражда репутацията си на лидер на международния пазар.

Прочетете повече
Scale Focus
Scale Focus

Сектор: ИТ
ScaleFocus е европейска, високотехнологична компания за доставка на устойчиви ИТ решения. Компанията е фокусирана върху доставката и интеграцията на съвременни, иновативни технологични решения в областите Digital, Data и Cloud. Развива научноизследователска и развойна дейност, работи по модерни инженерни методи и е доставчик за внедряване на ИТ услуги и иновации.

Прочетете повече
SEG
SEG

Сектор: Изкуство и Култура
SEG е водеща компания в предоставянето на специализирани услуги за събитийната индустрия в България. Компанията предлага широко портфолио от услуги като техническо оборудване, изработване на декори, цялостни концепции за събития, отдаване на мебели под наем, както и най-модерната локация за събития в България – Sofia Event Center.

Прочетете повече
Sensata Technologies
Sensata Technologies

Сектор: Инженерство
Сенсата Технолоджис ЕООД е водещ производител и доставчик на сензори за автомобилната промишленост. Дружеството е част от международния холдинг Sensata Technologies – глобална производствено-технологична компания със 100-годишна история и предмет на дейност разработка, производство и продажба на сензори и системи за контрол. Компанията разполага с производствени и бизнес центрове в 13 държави на 4 континента и над 22 000 служители по целия свят.

Прочетете повече
Servicesource
Servicesource

Сектор: Аутсорсинг
ServiceSource са глобален лидер в растежа на приходите на клиентите си. Предоставят управлявани услуги и облачни софтуери, за да помагат на компаниите да запазят и развиват съществуващите си клиенти. Най-модерния им офис се намира в София и осигурява допълнителен капацитет за доставка на популярни решения за управление на жизнения цикъл на компанията, увеличава и регионалните възможности за доставки на компанията.

Прочетете повече
Sitel
Sitel

Сектор: Аутсорсинг
Sitel Group е една от най-големите компании за опит с клиенти. Групата се състои от водещи в индустрията фирми, предоставящи аутсорсинг на бизнес процеси, дигитален маркетинг, обучения на таланти, консултантски и аналитични решения. С над 30-годишен опит в водещите отрасли, 75 000 сътрудници на Sitel Group обслужват над 400 клиенти, чрез мрежата си от над 150 офиса в 24 държави.

Прочетете повече
Smartcom
Smartcom

Сектор: Инженерство
Смартком-България АД е българска компания, която работи в областта на информационните и комуникационните технологии. Работи като системен интегратор в областта на телекомуникациите и заема лидерска позиция на българския пазар на цифрови комуникационни технологии. предлага комуникационни решения, както и свързаните с тях услуги на предприятия, доставчици на услуги и доставчици на оборудване.

Прочетете повече
Smule
Smule

Сектор: ИТ
Smule е американска компания, специализирана в разработването на мобилни приложения, които свързват хора от различни краища на света чрез музика. Нейният втори офис отваря врати през октомври 2018 г. и Smule Bulgaria вече побира близо 100 мотивирани за осъществяването на тази мисия таланти.

Прочетете повече
Stoa
Stoa

Сектор: Инженерство
STOA е търговска марка и група от компании, основана през 1990 г., специализирана в проектирането и монтажа на цялостни фасадни решения – облицовки от дъждобрани; завеси стени; фотоволтаични и слънцезащитни структури; архитектурни метални работи за търговски, административни, жилищни и други видове сгради в различни строителни материали. Компанията е участвала в престижни проекти в Европа, Русия и Близкия изток.

Прочетете повече
Sutherland Bulgaria
Sutherland Bulgaria

Сектор: Аутсорсинг
Sutherland е глобална организация за трансформация на процеси, която предлага интегриран пакет от бек-офис и фронт-офис услуги, поддържащи целия клиентски цикъл. До днес в България Sutherland достига 2000 служители в пет различни офиса, като предлагат техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 европейски езика.

Прочетете повече
Takeaway
Takeaway

Сектор: ИТ
Takeaway.com са един от водещите пазари за доставка на храна в света. Откакто стартират, още през 2000 г., се фокусират върху целта си: да свържат гладните потребители и страхотни ресторанти чрез платформата си. Днес са международна група от всеотдайни и страстни хора, които имат честта да кажат: „Ние сме Takeaway.com“.

Прочетете повече
Talent Group
Talent Group

Сектор: Човешки ресурси
Talent Group е консултантска група с 10-годишна практика и ключова роля за развитието на рекрутмънт бизнеса в България. Състои от самостоятелно функциониращи консултантски компании, фокусирани върху намирането и привличането на специалисти и мениджъри в различни пазарни сектори и индустрии.

Прочетете повече
Technofy
Technofy

Сектор: ИТ
Technofy е основата от френски инженери в ИТ индустрията през 2015 г. със седалище в София. Предлагат завършен набор от глобални облачни изчислителни услуги, уеб и 3D дизайн услуги. Тяхната цел да помогнат на бизнеса да се трансформира в глобален мащаб чрез комбинацията от креативно мислене и прилагането на облачна технология.

Прочетете повече
Tek-experts
Tek-experts

Сектор: ИТ
Tek Experts е водещ световен доставчик на бизнес услуги и услуги по поддръжка в областта на ИТ, както и разработчик на технологии, които подобряват практическата работа на клиентите благодарение на това, че създават възможност екипите им да работят по-ефективно. Независимо дали при осигуряването на непрекъсната поддръжка, при разработването на технологии или при обучението и развитието на служителите си, за да постигат най-високи резултати, винаги поставят клиента на първо място.

Прочетете повече
Telelink Business Services
Telelink Business Services

Сектор: ИТ
ТелеЛинк предлага продукти и услуги в сферата на системната интеграция и комуникационни решения за телекомуникационни оператори и бизнес клиенти в Източна Европа. Дружеството предлага решения и услуги в четири основни категории – Безжични Мрежи – придобиване на обекти, проектиране, строителство и монтаж, експлоатация и поддръжка, Системна Интеграция – планиране и проектиране, внедряване, поддръжка, аутсорсинг на операции, Интелигентни Сгради – Сградна автоматизация, Структурно окабеляване, Системи за физическа сигурност и Строителство.

Прочетете повече
Telenor
Telenor

Сектор: Телекомуникации
Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 млн. активни потребители в България. В Теленор осигуряват възможности за смислена работа, която е в хармония с постигането на амбициозни корпоративни, лични и професионални цели за развитие, допринасящи за обществото.

Прочетете повече
Telerik Academy
Telerik Academy

Сектор: Образование
Телерик Академия e водещата образователна организация в България за летящ кариерен старт и успешна реализация в ИТ. С фокус върху най-новите технологии и подготовката на топ специалисти, обученията в Телерик Академия подпомагат кариерния старт на младши талант с програмите на Telerik Academy Alpha, кариерното развитие на професионалисти с опит с курсовете на Telerik Academy Master, както и растежа и успеха на ИТ компаниите.

Прочетете повече
TELUS International Europe
TELUS International Europe

Сектор: Аутсорсинг
TELUS International е многоезичен контактен център, който предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. С екип от над 2800 души в София и Пловдив, TELUS International Europe е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България. Комбинирайки технология, човешки ресурси, процеси и експертиза, TELUS International Europe предоставя услуги, като: многоезикова и многоканална връзка с клиенти, социални медии, трансформации и оптимизиране на процеси и решения за управление на риска.

Прочетете повече
Tide Platform
Tide Platform

Сектор: ИТ
В Tide вярват, че светът би бил по-добро място, ако повече хора опитваха. Тяхната мисия е да помогнат на предприемачите да правят повече от това, което обичат. Затова създават текуща сметка, която помага на малкия бизнес и на професиите на свободна практика да отделят по-малко време за бакиране и администрация, чрез интелигентни и полезни технологии за обслужване на клиенти.

Прочетете повече
Top Skills Recruitment
Top Skills Recruitment

Сектор: Човешки ресурси
Top Skills Recruitment е агенция за подбор на персонал, създадена от професионалисти с дългогодишен опит в аутсорсинга и IT сектора. Mисията им е да открият най-доброто в кандидатите, за да получат най-желаната от тях работа и в същото време да предоставят висококачествени услуги на клиентите си. Офисите ни се намират в София и Благоевград.

Прочетете повече
Trenkwalder
Trenkwalder

Сектор: Човешки ресурси
Trenkwalder са доставчик на услуги в сферата на човешките ресурси в Централна и Източна Европа и предлагат иновативни персонализирани решения. Днес имат над 50 000 служители, които работят в повече от 200+ офиса в 17 европейски държави, за да постигат целите на клиентите си.

Прочетете повече
TTEC
TTEC

Сектор: Аутсорсинг
TTEC комбинират проектиране на услуги, стратегическо консултиране, технологични платформи и върхови постижения в операциите, за да предоставят опит, който да очарова клиентите им. Служителите им начисляват 50 000 из целия свят и помагат на много от най-иновативните брандове да придобиват, обслужват, развиват и запазват връзките с клиентите си.

Прочетете повече
UNIQA
UNIQA

Сектор: Застраховане
Застрахователните компании „УНИКА“ АД и „УНИКА Живот“ АД са част от международната група УНИКА Иншурънс Груп. Групата УНИКА е носител на над двувековна застрахователна традиция и днес обслужва повече от 10 милиона клиенти в 18 европейски страни. УНИКА предоставя на българските потребители модерни застрахователни решения на базата на широко продуктово портфолио по всички направления в общото застраховане и животозастраховането.

Прочетете повече
UpSkill
UpSkill

Сектор: Човешки ресурси
UpSkill трансформира традиционните HR услуги в завладяващи, интригуващи и продуктивни човешки взаимоотношения. Една от най-добрите компании за HR услуги на пазара, специализирана в IT, ITO, BPO, SSC, SDC Подбор, Учене и Развитие и HR Консултиране.

Прочетете повече
Vivacom
Vivacom

Сектор: Телекомуникации
VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти – мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова HD телевизия от най-ново поколение. Стремят се да предлагат иновативни и ефективни технологични решения за всеки, за бъдат неразделна част от ежедневието на своите клиенти.

Прочетете повече
VM Finance Group
VM Finance Group

Сектор: Продажби
VM Finance Group е българска икономическа група, която управлява портфолио от 10 компании в различни сектори – дистрибуция на бързооборотни стоки, логистика, печатно-издателска дейност, услуги – реклама, образование. Предоставят възможност за реализация в голяма структура с над 1000 души персонал и сме място, където постоянното подобрение, креативни предложения и създаване на нови процеси са високо ценени.

Прочетете повече
Walltopia
Walltopia

Сектор: Производство
Walltopia е световен лидер в производството на стени за катерене с над 1500 проекта в повече от 50 страни на 6 континента. Към днешна дата в групата на Уолтопия има повече от 10 компании, в които са заети 600 професионалисти от различни сектори и индустрии. Основният бизнес на Walltopia е дизайн и производството на катерачни стени.

Прочетете повече
William Hill
William Hill

Сектор: Аутсорсинг
William Hill е една от водещите световни компании за залагания и игри и е една от най-надеждните марки в бранша. WHG Services Bulgaria е един от водещите центрове за поддръжка на клиенти в България. Осигуряват онлайн и офлайн техническа поддръжка на многонационални клиенти. С повече от 250 служители в София, покриват широк спектър от езици и са известни с блестящото обслужване на клиенти.

Прочетете повече
Yoummday
Yoummday

Сектор: Аутсорсинг
Yoummday е фирма, която представлява онлайн платформа, предоставяща услуги в сферата на контактните центрове. Yoummday свързва директно професионални кол-център агенти и реномирани клиенти от различни области на бизнеса. Платформата поддържа множество функции като телефониране, фронт- и бекенд, необходими за реализирането на индивидуални виртуални контактни центрове.

Прочетете повече
Zagorka
Zagorka

Сектор: Производство
Загорка имат ясна визия за бъдещето – да бъдат най-зеления пивовар и работодател в сектора на бързооборотните стоки в България, като добавят стойност за хората си, партньори и консуматори чрез емблематичните си марки и вдъхновяващи иновации. Непрекъснато предизвикват себе си, за да „растат“ устойчиво и като инвестират в технологии и развитието на хората си, подобряват процесите си.

Прочетете повече
Агенция по заетостта
Агенция по заетостта

Сфера: Човешки ресурси
Агенцията по заетостта е изпълнителна агенция към министъра на труда и социалната политика за реализиране на държавната политика по насърчаване на заетостта. Основни функции на Агенцията по заетостта са регистриране на свободните работни места и на лицата, активно търсещи работа, посреднически услуги за осигуряване на заетост, съвместно участие с общините и работодателите в разработването на общополезни дейности на местно и национално ниво и други.

Прочетете повече

Не изпускай нищо!

Научи първи за всичко кариерно, което предстои :)