Организаторите откриват две нови зони, с които да дадат възможност на НПО, стартиращи и малки фирми и образователни курсове да се включат в събитието

Освен да се срещнат с топ работодателите на България, на Career Show 2019 кандидатите ще могат да се запознаят и с възможностите за работа в НПО и стартъпи, както и да научат повече за образователни курсове и магистърски програми, от които могат да се възползват, за да обогатят знанията си. Причината е огромният интерес, на който се радва събитието, обявено само преди месец, от страна на работодатели, организации и кандидати.

“Искаме това да не е просто кариерно събитие, на което се срещат работодатели и квалифицирани кандидати, целим то да е много повече – да носи вдъхновение, нови знания и познанства на гостите и най-вече – забавление! Затова вече имаме и NGO&Startup Zone и Education Zone. Така даваме възможност и на НПО-та и стартиращи компании да открият перфектния човек за техния екип, а в зоната за образование кандидатите ще могат да научат повече за възможностите за допълнителна квалификация и знания от първо лице”, споделя Теодора Добрева, Project Manager на Career Show.

Новите зони

Двете зони са локирани на комуникативни места в залата, близо до изложителските щандове и Employer show зоните. NGO&Startup Zone е подходяща за НПО организации и стартиращи компании с ограничен бюджет. Участниците в тази зона ще получат обособено място, където да се позиционират и да са на разположение на кандидатите през целия ден на събитието.
Education Zone е подходяща за организации и институции, които предлагат курсове, обучения и магистърски програми в различни сфери, като езици, маркетинг, продажби, IT, дизайн и други. Всичко, което ще бъде полезно на кандидатите да развият повече знанията и уменията си в желаната сфера.

Представителите на двете нови зони също ще имат възможността да се срещнат с 2000 преселектирани таланти от България и чужбина, които търсят развитие и реализация в страната ни.

Защо?

“Тази година вдигаме кариерните събития на ново ниво!”, обяснява Теодора, “Според нас, кариерните форуми не трябва просто да събират на едно място голям брой фирми и кандидати, те трябва да дават много по-голяма добавена стойност на всички. А и една от целите ни е да покажем, че в България развитие за квалифицирани кадри има – все пак те търсят не просто работно място с добри условия, а и възможности за развитие, личностно и професионално. Какъв по-добър начин от това да съберем топ работодателите в страната, НПО-та и стартъпи, вдъхновяващи личности и инфлуенсъри, които да споделят опита си по различни теми, фирми, които предлагат образователни възможности и още много, много… Затова избрахме и Арена Армеец – чудесно място за такъв мащаб събитие”.

Всички зони, които предвиждат организаторите, както и допълнителните активности и възможности, съпътстващи Career Show 2019, можете да разгледате на официалния сайт на събитието www.careershow.bg. Регистрацията за кандидати е напълно безплатна, но задължителна, и отнема само минута. Толкова малко усилие за такава страхотна възможност!

Снимка

Не изпускай нищо!

Научи първи за всичко кариерно, което предстои :)